Pulzar

Partyajánló

Instant10 - Žagar DJ set, Karányi, Infragandhi

Fellépők
Dátum 2018. szeptember 28.
Stílus Electronic
Instant10 - Žagar DJ set, Karányi, InfragandhiINSTANT 10! Hihetetlen belegondolni, de tény… 10 kerek éve nyitottuk ki kapuinkat a Nagymező utcában!

Instant10 - Žagar DJ set, Karányi, Infragandhi

INSTANT 10!

Hihetetlen belegondolni, de tény… 10 kerek éve nyitottuk ki kapuinkat a Nagymező utcában!

Talán csak a legvadabb álmainkban gondoltuk volna, hogy ezt a kerek jubileumot is köszönthetjük, miközben generációk törzshelyévé váltunk, többször megújultunk és menet közben új otthonra is leltünk.
Szóval a gyermekkor ártatlanságának vége, átlépünk a vagány tinédzser évekbe és mi mással lehetne ezt a legstílusosabban megünnepelni, mint egy maratoni születésnapi bulival szeptember utolsó hétvégéjén!

Bëlga, Soerii&Poolek akusztik, Feel The Funk Baby!, Soulclap Bp feat. – Sena, Wolfie, Saiid, Emmavie (UK), Karányi, Zagar DJ set, Bootsie, Reggae Selectors League, a 20 éves Gimme Shot Crew és 10 évnyi DJ az Instant legfontosabb pillanataiból, a hip hoptól a breakbeaten át a világzenéig!

Az ünnepi pompához természetesen Akácfa utcai komplexumunk minden egysége hozzájárul, így szeptember 25 és 29 között szokás szerint 18 pulltal, 7 tánctérrel, kerttel és terasszal vár a Fogas Ház, a LÄRM, a Robot, a FRAME, a Liebling, az Unterwelt és legfőképpen a 10 éves Instant!

SZEPTEMBER 28 I PÉNTEK
ŽAGAR DJ Set, Karányi, Infragandhi

ingyenes

www.facebook.com/​events/​305272616919651/​

Helyszín

  • Instant

    Akácfa u. 49-51. Budapest, Hungary 1065

Régebbi partyk ezen a helyszínen

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó