Pulzar

Partyajánlók

2018. június

2018. június

Jelenleg a partyajánlók archívumát böngészed. Kattints ide a friss partyajánlók megtekintéséhez!

« 1 2 3 4 5 »
  • [2018-06-21] Budapest in the dark w/ Ice Machine live (Arg)
    @ Valyo Kikötő

    Szélessávú, sokszínű techno és minimal, kis acid fűszerezéssel - élőben. Ez alkalommal Argentínából érkeznek vendégeink, akik egy elég komoly hardware live act-et fognak prezentálni nekünk. A sors vicces, aznap játszik a VB-n az argentin csapat! :)
    Bővebben
  • [2018-06-08] Budapest Trap Squad OPEN AIR
     

    Budapest legnagyobb szabadtéri nyárindító basszus rendezvénye!
    Bővebben
  • [2018-06-09] Cinematiné 5th Birthday
    @ RIO Budapest

    Már 5 éve, hogy éjjel helyett nappal bulizunk a Cinematinékon

    5. születésnapjához érkezik a Cinematiné csapat, akik az 5 éves fennállást 5 nem akármilyen fellépővel ünneplik meg!
    Bővebben
  • [2018-06-02] CityMatiné s07e03 - Acropolympos
    @ Citadella

    Létezik Budapesten egy hely, amit megannyi mítosz és legenda övez. Egy hely, ahol állítólag az istenek laknak és ha kell lesúlytanak végtelen haragjukkal, vagy megsegítik az arra rászorulókat.
    Bővebben
  • [2018-06-23] CityMatiné s07e04
     

    Pirates o'Margaret Islands w/ Bas Ibellini
    Bővebben
  • [2018-06-15] Cocoon Budapest w/ Extrawelt live + Ilario Alicante
     

    A legendás Cocoon végre Budapestet is beveszi! Mikor 1999-ben Sven Väth elindította ikonikussá vált ibizai bulisorozatát, egy cél lebegett a szeme előtt: elhozni a technót a szigetre.
    Bővebben
  • [2018-06-09] Contra Mundum pres. Slowdance 10 yrs tour
     

    SLOWDANCE celebrates their 10th year anniversary in 2018 and has organized an international tour around Europe to celebrate this special milestone. Dates in Berlin, Budapest, Frankfurt and Paris, are already under way and more in the making. In Budapest we celebrate them with Maayan Nidam & the Contra Mundum crew.
    Bővebben
  • [2018-06-09] Coronita Allstars // Summer Start
     

    Az őrületes és teltházas Coronita 16. születésnapi party után érkezik a következő csapás! A Coronita hivatalosan is megnyitja a 2018-es nyarat az ország legszebb szabadtéri szórakozóhelyén, a RIO-ban! Újra felvonulnak a legendás sorozat ceremóniamesterei, akik el hozzák nekünk a legnagyobb Coro slágereket. Ismét összegyűlnek a rég nem látott arcok, így egészen különleges szombat éjszaka vár ránk, a nyári csillagos ég alatt!
    Bővebben
  • [2018-06-02] Corvin After
     

    A Corvin pres. Metodi Hristov, Nusha után tovább robog az after, Mateo & Spirit, Adam Bence és Obrotka pörgeti egészen délig.
    Bővebben
  • [2018-06-22] Corvin pres. DVS1
     

    Intenzív színpadi jelenlét, személyes karizma és páratlan szelektori képességek kellenek ahhoz, hogy valakiből DVS1 lehessen, ám belőle csak egy van. A kilencvenes évek rave kultúráján edződött Zak Khutoretsky az évek során a Berghain/Panorama Bar egyik legfőbb attribútumává vált, akit 06.22-én természetes környezetén kívül, a Corvinon is lemeozhattok.
    Bővebben
  • [2018-06-01] Corvin pres. Metodi Hristov, Nusha
     

    A bolgár Metodi igazi kísérletező szellem, a sötét, borongós technotól a nyers house beatekig szinte minden megtalálható a palettáján. 2014 óta a nemzetközi élvonalban karcol, olyan ikonikus arcok szupportálják, mint Marco Carola, Richie Hawtin vagy a Pan-Pot. Nem rossz ómen, hogy vele és a bukaresti bázisú Nushaval indul a nyári időszámítás a Corvinon.
    Bővebben
  • [2018-06-15] Corvin pres. Mind Against
     

    A berlini bázisú duót egy testvérpár, Alessandro és Federico Fognini alkotja. 2011-es feltűnésük után egy évvel jelent meg első, Cagliostro című EP-jük a Life&Death gondozásában, azóta remixeltek Roisín Murphynek és a Tale of Usnak; olyan kiadókkal kapcsolatban emlegethetjük a nevüket, mint a Kompakt vagy a Cocoon.
    Bővebben
  • [2018-06-29] Corvin x Dice pres. Dusty Kid (live)
     

    Ő az a producer, aki nem hezitál, amikor klasszikus zenét dark basst és némi pszichedelikát kell összehegeszteni, hogy valami teljesen abszurd és mégis konzisztens hangulatot teremtsen. Az olasz csodagyerek több mint 12 éve békíti össze az oldschool acid hangzás és a modern minimalizmus híveit egyaránt, mindenképpen aligvárós!
    Bővebben
  • [2018-06-08] Corvin x Dice pres. The YellowHeads
     

    A The YellowHeads - TYH két olyan zenész találkozása, akik gyorsan közös metszetet találtak saját, egyéni stílusuk között. Erejük a hangzásban rejlik, amely, ha fel kellene címkézni az atmoszférikus techno határain belül mozog, enyhe retro stílusjegyekkel megcsavarva.
    Bővebben
  • [2018-06-09] Cruisin w/ Karotte
     

    Hello Cruiserek!
    Kevés az állandó a négynegyedek gyorsan változó világában, ahol fellépők jönnek és trendek mennek. Van azonban egy valaki, aki évről évre visszatér hozzánk és fergeteges hangulatot hoz magával minden alkalommal. Június 9-én Karotte-ot immár hetedik alkalommal látjuk vendégül, ezúttal az Európa hajón fedélzetén és biztosak lehettek abban, hogy együtt táncoljuk át a délutánt!
    Bővebben
  • [2018-06-02] Cruisin w/ Peter Makto 40 / Ikrek Daytime Boat Party
    @ Cruisin Boat

    Igazából most, amikor elkezdtem írni ezeket a sorokat tudatosult bennem, hogy mire is készülünk, és hogy mi is az az esemény, ami előttünk áll. Az akkori Dandy Birthday, majd későbbi IKREK ÉJSZKÁJA sorozat egy újabb és egy megújult állomása előtt vagyunk.
    Bővebben
  • [2018-06-02] Darin Epsilon pres. Perspectives in Budapest
     

    For the very first time, Darin Epsilon and his label Perspectives Digital team up with Legendary Moments to bring you a very special summer opening at Track Terrace.
    Bővebben
  • [2018-06-30] Day & Night at Kabin by PrimeFM
     

    A Prime FM csapata és vendégei, egy bohókás, szabadtéri, nappalból estébe nyúló mulatságra invitálnak minden elektronikus zene kedvelő, táncraperdülő fiatalt, a Népszigeten található, kellemes panorámával rendelkező Kabinba!
    Bővebben
  • [2018-06-30] Deep Café Party- 1st Open Air Party
     

    Közkívánatra!
    Sokan írtatok és jeleztétek nekünk, hogy túl hosszú lenne a nyári szünet Deep Café buli nélkül. Így gondoltunk egy merészet:)
    Bővebben
  • [2018-06-29] DEEP N' TRIP
     

    DEEP N' TRIP present: Andrija Jäger & Simon aka Nimson /Minimal Art Family/

    e-zenés napozás a Minimal Art Family művészeivel
    Bővebben
« 1 2 3 4 5 »

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó