Fingers Crossed & Dürer Kert: Phaeleh (UK) @ Dürer Kert | Partyajánlók – Pulzar

Pulzar


Kövess minket!

Partyajánló

Fingers Crossed & Dürer Kert: Phaeleh (UK) @ Dürer Kert

Fellépők
Dátum 2018-03-14
Helyszín Dürer Kert
Stílus Electronic
Fingers Crossed & Dürer Kert: Phaeleh (UK)Phaeleh, azaz Matt Paterson, lassan tíz éve aktív, több hangszeren is játszó bristoli producer, akinek zenéje egy végtelenül letisztult és abszolút légies samplekből álló utazás, melynek lágy tónusú hangzása egyedülállóan adja vissza a cinematic electronic műfajt, amely a dubstep, a house, illetve a garage műfajaiból gyökerezik.Dürer Kert
Az esemény résztvevői:
Ezen a bulin nem volt egy Pulzaros sem :(

Fingers Crossed & Dürer Kert: Phaeleh (UK) @ Dürer Kert

Phaeleh, azaz Matt Paterson, lassan tíz éve aktív, több hangszeren is játszó bristoli producer, akinek zenéje egy végtelenül letisztult és abszolút légies samplekből álló utazás, melynek lágy tónusú hangzása egyedülállóan adja vissza a cinematic electronic műfajt, amely a dubstep, a house, illetve a garage műfajaiból gyökerezik.

Az este megfelelő zenei keretéről a MADTING crew fog gondoskodni, amely havonta jelentkező rendezvénysorozatként köszönt be a fővárosba, valamint podcast szériaként, amelynek fókuszában a grime, a garage, a dubstep és egyéb középtempós, basszus-nehéz műfajokkal operál. A csapat tagjai: Defcon J, illrock, Normy, Rya, Fantom és Spade.

Azért pedig, hogy mindez a lehető legjobban szólaljon meg, megkértük a DUB PHASEt, hogy hozzák el a frissített Dub Phase Sound System-et.

Phaeleh [UK]

+ Madting crew

Jegyek:

Limitált elővétel - 3000 HUF -- Elfogyott!

Normál jegyár - 3500 HUF [Központ, Aktrecords, Dürer Kert, illetve online a Tixa-n]

Visual:

Spade

www.facebook.com/events/704483393094919/

Helyszín

  • Dürer Kert

    Ajtósi Dürer sor 19-21. Budapest, Hungary H-1146

Régebbi partyk ezen a helyszínen

© 2001–2018 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó