Pulzar

Partyajánló

Marosfalvi Room X focus on Davko @ MAROSFALVI HAIR

Fellépők
Dátum 2018. február 10.
Helyszín MAROSFALVI HAIR
Stílus House
Marosfalvi Room X focus on DavkoKedvenc fodrászatunk zenés fakultációja folytatódik. Február 10-én Davko bújik ki a TSigaházából és mutatja meg magát.. körítés : TruesoundsMAROSFALVI HAIR

Marosfalvi Room X focus on Davko @ MAROSFALVI HAIR

Kedvenc fodrászatunk zenés fakultációja folytatódik. Február 10-én Davko bújik ki a TSigaházából és mutatja meg magát.. körítés : Truesounds

A belépés továbbra is csak a listán szereplő barátainknak, a részvételi szándékot itt lehet jelezni: marosfalviroom@gmail.com

Küldhetitek egyénileg, de akár össze is foghattok és 1 "szószóló" által jöhet a teljes baráti körhöz tartozó nevek listája.

FONTOS !! Csak az e-mail-ben kapott nevek fognak szerepelni azon a listán, ami alapján majd a beengedés zajlik.

Február 9-én PÉNTEKEN este 20h-kor zárjuk a jelentkezés lehetőségét. A listára felkerülés csak abban az esetben tekinthető véglegesnek, ha mi megküldjük a visszaigazolást / válaszlevelet e-mailben!

NAGYON FONTOS, az előző pontnál is FONTOSABB: ha valamilyen oknál fogva nem tudtok eljönni, JELEZZÉTEK azt is, hogy mások számára helyet tudjunk biztosítani!

Szeretnénk, ha ez a délután is minden szinten támogatott lenne a közönség oldaláról és bent tartózkodnátok a kamerák látókörében, jó hangulatban :)

A játékszabályok nem változtak:

- nyugodtan hozzatok kalapot, cilindert, partykelléket, szemüveget, jelmezt, vagy parókát.. bármit, amivel nagyon komollyá lehet tenni a felvételt.

LEGYETEK BÁTRAN ÖNMAGATOK !

Az esemény előtt a MAROSFALVI HAIR csodakezű mesterei igazítják a hajakat - mint extra. A frizurákat természetesen haza is lehet vinni :))))

After: Truesounds Music pres. Soul Button (Steyoyoke)

És ne feledjétek: "...ha jöttök lesztek, ha hoztok esztek..." - és ugyanez vonatkozik az italokra is..

Szóljatok az ismerőseiteknek is :)

www.facebook.com/​events/​179775959443462/​

Helyszín

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó