Pulzar

Partyajánló

Deepin' Session @ Telep

Fellépők
Továbbá még: anna ruff, NuClear, Constant
Dátum 2017. május 19.
Helyszín Telep
Stílus House
Deepin' Session"Úgy 3 éve gondoltam egyet és megvettem bakeliten egy örök kedvenc előadóm albumát. Azt hiszem ezen a ponton kapott el a gépszíj; az addig ártalmatlannak látszó, passzív zenegyűjtési szenvedély vírusként harapózott el rajtam. Végül már külső jelei is mutatkoztak a mániámnak; elkezdtem érezni egyfajta belső kényszert, hogy mindezt valahogy átadjam a külvilágnak, és (hála szakmabeli barátaimnak) ez a késztetés azóta sem enyhült.Telep

Deepin' Session @ Telep

"Úgy 3 éve gondoltam egyet és megvettem bakeliten egy örök kedvenc előadóm albumát. Azt hiszem ezen a ponton kapott el a gépszíj; az addig ártalmatlannak látszó, passzív zenegyűjtési szenvedély vírusként harapózott el rajtam. Végül már külső jelei is mutatkoztak a mániámnak; elkezdtem érezni egyfajta belső kényszert, hogy mindezt valahogy átadjam a külvilágnak, és (hála szakmabeli barátaimnak) ez a késztetés azóta sem enyhült.

Nem tudom műfajba sorolni a zenéket amiket magaménak érzek, de igazából nem is akarom. Inkább az a vágyam, hogy a hallgatóság ugyanúgy elvesszen a „mesében,” ahogyan én.

Szerda esténként a Corvin Caféban szoktam tesztelni a heti friss lemezeket, közreműködöm a LAB-es bulik szervezésében, idén márciusban pedig három vájtfülűvel karöltve (Beta, Roocha, delay) elkezdtünk egy rádiós podcastet, ami Natural_Selection néven fut a Radiozora.fm műsorán."

delay

anna ruff

nu_clear

Constant

www.facebook.com/​events/​268580360216665/​

Helyszín

  • Telep

    Madách Imre út 8 Budapest, Hungary

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó