Pulzar

Partyajánlók

2017. március

2017. március

Jelenleg a partyajánlók archívumát böngészed. Kattints ide a friss partyajánlók megtekintéséhez!

« 1 2 3 4 5 »
  • [2017-03-18] ★ Technodub Seance at Corvin Bar ★
    @ Corvin Club

    ★ Technodub Seance at Corvin Bar ★
    Bővebben
  • [2017-03-18] LOCK Budapest meets CLUB Prestige
    @ LOCK Budapest

    Club Prestige....Ugye Neked is megdobban a szíved e szavak hallatán? Egy éjszakára megtörténik a varázslat: visszatekintünk a múltba és felidézzük a legendás budai ékszerdoboz hangulatát, vendégül hívtuk a Club Prestige egykori rezidensét, Antonyo-t, hogy elővegye kedvenc himnuszainkat azokból a bizonyos régi szép időkből....a zenei hullámok élvonalbeli dj-je, Nigel Stately-játékában sosem csalódunk, így tökéletes összhangú partinak nézünk elébe!
    Bővebben
  • [2017-03-18] MADTING w/ Sirmo
    @ Müszi

    Következő állomásunkon a pécsi don, Sirmo lesz vendégünk, aki mostanság csakúgy ontja magából a sikeres megjelenéseket. Feszesen pattogó wobblik a kemény house és gurgulázó garázs alapokon, wonk és bass hatalmas mennyiségben: ebből hoz nekünk most Sirmo a Müszibe egy nagy adagot. A Madting fiúk szokás szerint aktuális kedvenceiket mutatják meg a ködös lo-fi akkordoktól a 808-as urbán ütemekig, melyeket MC Rya lektorál majd a mikrofonon.
    Bővebben
  • [2017-03-24] Bladerunnaz Budapest
    @ Akvárium Klub

    A Bladerunnaz Budapest egy új partysorozat a törtütemek kedvelőinek az Akvárium Klub három termében. A termekre külön-külön és közös jegy is váltható.
    Bővebben
  • [2017-03-24] Ludmilla & Friends
    @ A38

    A Ludmilla & Friends a kedvenc bulisorozatunk. Egy este, ahol teljesen szabad kezet kapunk és bármelyik kedvenc zenénk felkerülhet.
    Bővebben
  • [2017-03-24] 4dsound: Stimming with Acid Pauli
    @ 4DSOUND

    Március 24-én a 4DSOUND es a Toldi Klub két közös rendezvénnyel várja a közönséget a BAR72 és a Pure Lust szervezéseben. Pusztán ez egy elég érdekes fúziója az elektronikus szervező erőknek, nem is beszélve a fellépőkről.
    Bővebben
  • [2017-03-24] We Are Cre8tion w/ LAURA JONES
    @ AETHER

    Márciusi rendezvényünkre a leedsi DJane legenda, LAURA JONES érkezik hozzánk, aki minimal techno és dinamikus house zenéivel folytatja a We Are Cre8tion sorozatot!
    Bővebben
  • [2017-03-24] ▩ Technokunst / Acidmoon ▩ I Hate Models ▩
    @ LÄRM

    ▩ LÄRM ▩ I Hate Models ▩ ▩ Technokunst / Acidmoon ▩
    Bővebben
  • [2017-03-24] 10 Years Of Kollektiva
     

    Ki gondolta volna, hogy egyszer ez is eljön? 10 éves lett a Kollektiva!
    Bővebben
  • [2017-03-24] TESLA Fridays
     

    Nincs megállás, jön a tavasz, jó idő és boldogság, most már tényleg semmilyen kifogás nem lehet a péntek esti buli ellen! Érkeznek a Tesla Team nagyágyúi, a hangulatfelelősök ezúttal Lauer, Basics és Antonyo művészurak lesznek!
    Bővebben
  • [2017-03-24] FLTH pres. Noiseberg LIVE debüt
    @ Supersonic

    Nos, updateljük az eseményt, ugyanis fejlemények vannak srácok és lányok! Nagy bejelentenivalónk van: most már tényleg - @Dr. Zoidberg és cimborája, Tekon közösen fogják lerántani a leplet a vasalt, edzett és hengerelt techno live projektjükről! Zoidberg urat már ismerhetitek rajtunk keresztül és persze az NVC és a Casino Bangkok bulik rezidenseként is, Tekon neve pedig a Kick Drum események látogatóinak csenghet ismerősen. Két ilyen arc közös projektje eleve nem lehet gyenge, de erről győződjetek meg ti magatok is Március 24-én a Supersonic - Blue Hell & KVLT kékebbik fertáján!
    Bővebben
  • [2017-03-24] Deepin' Session
    @ Telep

    A szegedi dubszerda-k egyik szervezője és rezidense, Contan érkezik hozzánk 24-én.
    Bővebben
  • [2017-03-24] In The Spotlight x Bezometer
    @ Kikötő

    Örömmel jelentjük be a Bezometer és az In The Spotlight első közös buliját a családiasan underground Kikötőben!
    Bővebben
  • [2017-03-25] Be Massive Label Night with BLANCAh
    @ Akvárium Klub

    A brazil BLANCAh korai szárnypróbálgatásai után 2000-ben vágott bele profi DJ-pályafutásába. Kivételes őstehetsége és kimeríthetetlen érdeklődése aztán nagyban hozzájárult, hogy maximálisan kihasználja a benne rejlő lehetőségeket. Zenéjét maga írja és keveri, a végeredmény pedig remekül prezentálja érzékenységét és sokoldalúságát. A techno és a deep house műfajához egy kis dallamos, mégis kissé sötét és misztikus ízt ad, hogy elérje azt az egyedi hangzást, amit azonnal felismerni, és amit tavaly például a riói zenei konferencián is díjjal jutalmaztak. A brazil csodabogár tavaly járt először nálunk egy felejthetetlen live formációval, idei szettjén pedig végre tavaly megjelent Nest című lemez új dalait is hallhatjuk!
    Bővebben
  • [2017-03-25] Deadcode & Friends
    @ Akvárium Klub

    Deadcode & Friends / Akvárium Klub / Nagyhall
    Bővebben
  • [2017-03-25] Thissizz Eelke Kleijn
     

    A Thissizz sorozat hónapról hónapra összeköti az underground elektronikus zene, új- és állócsillagait, legsokoldalúbb előadóit, a műfaj újdonságai iránt olthatatlan kíváncsisággal és nyitottsággal bíró klubereivel.
    Mindezt Budapest sokat látott klubjaiban vagy akár alternatív rendezvényhelyszínen, de mindenvégig megalkuvást nem tűrő hang- és fényrendszeren.
    Bővebben
  • [2017-03-25] AETHER Heroes
    @ AETHER

    A hero is any person really intent on making this a better place for all people. This time our lifesavers will be Roocha and Dj Sobek who's intention is to make you dance and hear the best music. The heroes are back and they'll represent the best of ourself.
    Bővebben
  • [2017-03-25] ★ Dice & Get Exited pres. Pleasurekraft ★
    @ Corvin Club

    Mi is az a Pleasurekraft?
    Mélyben forraló, nehéz, ipari techno hangzás által előidézett, egyszerre zsigeri és intellektuális tapasztalat.
    Bővebben
  • [2017-03-25] LavaLava ▩ ▩ Kornél Kovács
    @ LÄRM

    Kornél egy nagyon kedves barátunk, aki Stockholmban él, de magyar szülők gyermeke. Axel Boman és Petter társaságában kiadót alapítottak Studio Barnhus néven. A Down Since '92, Szikra, Pantalón megslágerek után tavaly nyáron kiadta az első albumát 'The Bells' címmel. Kornél visszatérő vendégünk, mindig őrületes bulit csap rengetek különleges zenélvel. Kihagyni nem éri meg! Skåååååålllllll!
    Bővebben
  • [2017-03-25] MELT
     

    Hello TAVASZ! Hello TESLA!
    Szombaton ismét várjuk a deep house szerelmeseit, hogy együtt tegyük oda magunkat a szombati éjszakában! Zenei felelőseink ezúttal a haza csapatból kerülnek ki, óriási bulira számíthatunk az előrejelzések szerint!
    Bővebben
« 1 2 3 4 5 »

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó