Pulzar

Partyajánló

4dsound: Stimming with Acid Pauli @ 4DSOUND

Fellépők
Dátum 2017. március 24.
Helyszín 4DSOUND
Stílus Minimal, House, Electronic
4dsound: Stimming with Acid PauliMárcius 24-én a 4DSOUND es a Toldi Klub két közös rendezvénnyel várja a közönséget a BAR72 és a Pure Lust szervezéseben. Pusztán ez egy elég érdekes fúziója az elektronikus szervező erőknek, nem is beszélve a fellépőkről.4DSOUND

4dsound: Stimming with Acid Pauli @ 4DSOUND

Március 24-én a 4DSOUND es a Toldi Klub két közös rendezvénnyel várja a közönséget a BAR72 és a Pure Lust szervezéseben. Pusztán ez egy elég érdekes fúziója az elektronikus szervező erőknek, nem is beszélve a fellépőkről.

A 2 főfellépő a 4dsounddal már régóta együttműködő Stimming és jó barátja Acid Pauli lesz, akit a magyar közönség is a Pure Lust Toldi Klub-os bulijairól már jól ismer.

Tehat egy egész estés rendezvényre invitálunk Titeket 2 állomással.

Este 8-tól varunk a mindenkit a 4dsound-ba, ahol előszor láthatjátok Stimming és Acid Pauli közös live actjet, ahogy a 4DSOUND világon egyedülálló 4dimenziós hangrendszerén játszanak, ami garantáltan külonleges élménynek ígérkezik.

Ezután az este a Toldiban folytatódik, ahol az önfeledt bulizásé lesz a főszerep. A 2 fellépő magyar előadókkal kiegészülve hajnalig szórakoztatja majd a közönséget a tőlük elvárható minőségben.

4DSOUND: Stimming with Acid Pauli (LIVE)

After in Toldi: Stimming with Acid Pauli (dj set), Daniel Page, Daniel Ban

Jegyár: 4000 HUF/14 euro+booking fee

www.facebook.com/​events/​1372431369484053/​

Helyszín

  • 4DSOUND

    Nagytétényi út 48-50 Budapest, Hungary

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó