Pulzar

Partyajánlók

2017. február

2017. február

Jelenleg a partyajánlók archívumát böngészed. Kattints ide a friss partyajánlók megtekintéséhez!

« 1 2 3 4 5 »
  • [2017-02-17] Minimal Madness w/ Momo Dobrev (BG)
    @ Up! the Club

    Februárban ismét egy külföldi lemezlovassal erősítünk, aki nem más mint Momo Dobrev, aki olyan slágereket követett el, mint a Ripni Kalinke vagy a Shift and Ctrl és most is a Minimal World Top 30-ban tanyázik.
    Bővebben
  • [2017-02-18] Monroe Night & Red Carpet Special Event
    @ BRKLYN

    >>>Kedves vendégeink figyelem!<<<
    Nagy örömünkre szolgál bejelenteni, hogy ismét eljött a Monroe Night és a Red Carpet csapat közös produkciójának éjszakája, melynek a BRKLYN ad otthon.
    Bővebben
  • [2017-02-25] Nightlife - Hardline
    @ Club Play

    A 2017-es évet egy hatalmas bulival indítottuk meg a Club PLAY-ben, ezért úgy döntöttünk , hogy februárban újból találkozunk ugyanitt ! Gyertek és legyetek részesei Magyarország legnagyobb családjának !!! 2017 a MI ÉVÜNK!!
    Bővebben
  • [2017-02-11] NYDjay w/ Danny Avila [ESP] - "A Döntő"
    @ Akvárium Klub

    A magyar feltörekvő tehetségek egyik legnagyobb lehetősége az elmúlt években ... ... és egy HATALMAS SHOW!
    Bővebben
  • [2017-02-03] PlusONE pres. Reelow + Dennis Cruz
     

    Újabb izgalmas eseménysorozatot mutathatunk be a Tesla palettáján: megérkezett a PlusONE, amit Reelowval közösen hoztunk létre. Hála a spanyol honban élő, komoly bulikat is megjárt barátunknak, időről időre ideutazthatjuk a deep house nemzetközi színterének meghatározó figuráit.
    Bővebben
  • [2017-02-18] Pole Folder / Extended Set
    @ LOCK Budapest

    Pole Folder 2001 óta áll a progressive house rajongók érdeklődésének középpontjában.
    2010-ben az év dj-je volt szülőhazájában, Belgiumban.
    Bővebben
  • [2017-02-10] Pure Lust pres. keleti nyitás!
    @ Toldi Klub

    Pure Lust pres. keleti nyitás!
    Bővebben
  • [2017-02-03] Rattus w/ Stefano Noferini (IT)
    @ A38

    A Rattus egy új megközelítésű sorozat az aljas és sötét gengszter zenékre fókuszálva. Harmadik bulinkra egy igazi nagyágyút okosítottunk az olasz Stefano Noferini személyében, aki nem csak a tech-house egyik keresztapja, de mind a mai napig a színtér egyik legjelentősebb alakja és nem csak DJ-ként, hanem a Deeperfect kiadó fejeként is, ahol mintegy 200 toplistás kiadvány jelent meg a világ vezető előadóitól és a Beatport a legjobb eladási statisztikákat felmutató labelek között van. A karrierjét a 70-es évek végén kezdő (!) Stefano zenei rálátása kivételesnek mondható. Ezt bizonyítja a heti rendszerességgel jelentkező Club Edition elnevezésű rádióműsora is, ami már 223-ik adásnál tart és világ szerte több, mint 150 csatornán közvetítik.
    Bővebben
  • [2017-02-03] Raw XLVII
    @ AETHER

    Tudtátok, hogy a bulvár hiedelmek szerint egy ember évente átlagosan 8 pókot eszik meg álmában? És mi van akkor ha esetleg a pók akar megenni minket álmunkban? Vagy csak szimplán ott figyel a plafonon amíg a megfelelő pillanatban ránkvetődhet? Esetleg elfut a földön és a hölgyek sikítozva ugrálnak a kanapéra? Ahhoz, hogy ezen félelmekkel szembe tudjunk nézni, nem tehetünk mást, mint február 3-án hanyat homlok Jaffa Surfa hálójába ruhanunk, hogy aztán Captain Knuckles szépen bebábozzon minket, és ha minden jól megy, reggelre pókvacsora helyett, 8 db csinos kis ízelt lábbal távozhatunk, hogy vígan ragadozhassunk a Király utcában.
    Bővebben
  • [2017-02-17] Raw XLVII + 1 = Sobek & Peter Bernath
    @ AETHER

    "Mind, egytől egyig bűnös" - szólott a bíra, és az udvaron feszülten várakozó tömeg jajjveszékelni kezdett. Rögtön tudta mindenki, hogy így az egész társaság a véreskezű Dj Sobek és a néma mániákus Peter Bernath kezére kerül. Na de meddig bírhatja egy halandó a híres kinzóeszközöket? Vajon túlélheti e bárki az első Funkciójú ládák szónikus túlvilági sugárzását? Vagy a végtelen képpontok agykéregbe égetését? A teljes füstbe tűnést és dimenzióváltást? Szép kis péntek estének nézünk elébe.. Ti már megkaptátok a behívót?
    Bővebben
  • [2017-02-24] Recorder presents We were your friends - bloghouse special
    @ Beat on the BRAT

    Tánczenék a zeneblogok aranykorából – bloghouse-parti a Recorderrel.
    Bővebben
  • [2017-02-03] Selected Sounds: Gidge - Album Launch Budapest
    @ Toldi Klub

    Milyen érzés felnőni egy svéd kisvárosban, ami akkora, hogy nem tudsz úgy lemenni kávézni, hogy ne fuss bele a haverokba? Jonatan Nilsson és Ludvig Stolterman jól tudja ezt, ezért folyamatosan ki akartak szakadni a festői Umeå-ból, utaztak, amerre tudtak, hogy végül rájöjjenek: a helyet körbeölelő végtelen erdő a legnagyobb inspirációs forrásuk lehet. Ez a zenéjükből is kicseng: ha akarja az ember, ha nem, képeket hív elő - fjordokról, fenyőkről, felhőkről, természetfelettinek tetsző délutáni naplementékről.
    Bővebben
  • [2017-02-25] Sorted mystic Selection madness #4
    @ Müszi

    Kedves barátaink a Sorted mystic Selection madness 4. felvonásában: Dark Techno, Industrial, Rhythmic Noise, ennek különböző verziói...de VIGYÁZAT nyomokban electrót is tartalmazhat! Találkozzunk a Művelődési Szint (Müszi)ben ismét!
    Bővebben
  • [2017-02-18] Soul Kitchen at Aether - Masters of Meatlovers
    @ AETHER

    "This chicken is so black, Kim Kardashian wants to have sex with it' -Gordon Ramsey-
    Bővebben
  • [2017-02-10] TESLA Fridays
     

    Nincs megállás, pörgünk tovább és a februári péntek estéket sem kíméljük - ezúttal a hazai pályás Antonyo és Basics mellett Immi V fogja biztosítani, hogy másnapra izomlázunk legyen a sok tánctól ;) Ugye Te is ott leszel?
    Ahogy ígértük, idén több dallammal, vokállal, remix-szel, house zenei slágerekkel jelentkezik hétről hétre a Tesla Fridays.
    Bővebben
  • [2017-02-17] TESLA Fridays
     

    Jön is a következő TESLA Fridays, ahol ezúttal Basics mellett két új nevet is köszönthetünk péntek éjjel, mégpedig Stormasound Official és Jován teszi majd oda magát a jobbnál jobb szettekkel! Ugye nem kérdés, hogy mi a péntek esti program?
    Bővebben
  • [2017-02-24] TESLA Fridays
     

    Ezen a héten kicsit háttérbe vonul a hazai csapat, és ezúttal az "idegen légiósoké" lesz a terep - fiatal brigád, bomba slágerek, hajnalig tartó tánc. Hiányzik még valami egy isteni péntek estéhez? Finom, behűtött italok, hibátlan hangrendszer. Ja hogy ez már megvan?! ;)
    Bővebben
  • [2017-02-18] Tesla pres. MELT Extra // Mark Lower
     

    A már jól ismert MELT estéink mellé egy új, kiemelt bulisorozattal is érkezünk idén, a MELT Extrával, ahol folyamatosan nemzetközi sztár lemezlovasokkal bolondítjuk meg az éjszakát rezidens DJ csapatunk mellett! Örülünk a hírnek? Hát persze, hiszen ez maga lesz a paradicsom a NuDisco, Deep House, és Tech House zene szerelmeseinek!
    Bővebben
  • [2017-02-11] The Debut Carneval with Hector & wAFF
    @ Cinema Hall

    Elmaradhatatlan karneváli hangulat, ezúttal Hector és wAFF főszereplésével.
    Bővebben
  • [2017-02-04] Truesounds w/ Pornbugs (Bondage Music)
    @ AETHER

    Megint 'dájcse' underground a házban.. 2015 júliusában egyszer már nagyot szólt a Bondage-Music jelenléte a budapesti éjszakában. Azon a gyönyörű és emlékezetes éjjelen Dilby, El Mundo és a kiadó vezérei a Pornbugs voltak velünk.
    Bővebben
« 1 2 3 4 5 »

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó