Pulzar

Partyajánlók

2016. augusztus

2016. augusztus

Jelenleg a partyajánlók archívumát böngészed. Kattints ide a friss partyajánlók megtekintéséhez!

  • [2016-08-12] #Nofilter
    @ A38

    A nyári #NOFILTER sorozat harmadik részéhez érkeztünk!
    Bővebben
  • [2016-08-19] ■■ Next Level ■ Ekali /CAN/, Creaky Jackals /FR/ ■
    @ A38

    Augusztus 19-én két külföldi fellépőt hallhattok az A38-on, hiszen velünk lesz a kanadai EKALI és a francia CREAKY JACKALS duó is. Mellettük a hazai trap szcéna is képviselteti magát, hiszen fellépnek a DUBLIC ikrek, B'ANDRE, SKRUDE és SAMMIE BEATS is.
    Bővebben
  • [2016-08-12] ★ Astronautmusic pres. Basti Grub at Corvin Club ★
    @ Corvin Club

    Augusztus 12-én sok neves dolog történt már, például az Enterpreise űrrepülő első próbarepülése is. Ezt mi az Astronautmusicnál égi jelnek vettük, és erre a napra időzítettük a következő galaktikus űrdiszkót. Júniusi hedonista fellépőnk, Moonbootica után egy nem kevésbé megosztó egyéniséget hozunk el nektek, ezúttal Frankfurtból.
    Bővebben
  • [2016-08-27] ★ Contra Mundum Residency w/ Mattia Fontana at Corvin Room ★
    @ Corvin Club

    Időről időre előfordul, hogy könnyen emészthető mainstream programnak engedünk teret a klubban, de ezeken az estéken sem engedjük el teljesen fő profilunkat! A Corvin Roomban vérbeli underground zenészek szelekcióira tombolhattok egészen reggelig. Augusztus 27-én Mattia Fontana, az olasz Clique Club tulajdonosa, nem utolsó sorban hangmérnök és kiváló szelektor személyében érkezi! Élünk a gyanúperrel, hogy először lesz alkalma hallani őt hazai közönségnek!
    Bővebben
  • [2016-08-20] ★ Contra Mundum: Around The Clock ★
    @ Corvin Club

    Újabb 24 órás brutalitásra vetemedünk a nyár legforróbb, egyben legizgalmasabb hónapjában. A májusi bomba parti után most újra belecsapunk, és kicsiny országunk nemzeti ünnepén mi sem leszünk restek ünnepelni, ugyanis augusztus 20-án újra „hosszúzunk” a Corvinon.
    Bővebben
  • [2016-08-05] ★ Corvin Shine pres. Phonique ★
    @ Corvin Club

    A megszokottnál is könnyedebb vizekre visz benneteket augusztus 5-én a Corvin Shine! Az első, igazán nyári dallamokra építő saját klubestünkre a karrierjét Berlinben megalapozó Phoniquet hívtuk meg! Hosszú éveken át szervezett bulikat, ahol igyekezett előremutató artistokat bemutatni a közönségnek, illetve magára is felhívta a figyelmet. Fellépései során játszott Sao Paulo, Helsinki, Parizs, London, Marseille, Bécs, San Francisco és Tel Aviv legnagyobb klubjaiban, de berlini gyökereit sosem feledte, hiszen a legendás Tresor rezidenseként is tevékenykedett. Produceri munkáit a Crosstown Rebels, Poker Flat, Dessous Recordings, Ladies And Gentlemen kiadók gondozták, hogy tényleg csak a legnagyobbakat említsük. Mára az egyik legkeresettebb remixer lett deep house berkekben.
    Bővebben
  • [2016-08-10] ★ MOVE Special w/ Crocodile Soup, Josko ★
    @ Corvin Club

    Elérkezett a pillanat, hogy bejelentsük a nyári szezon Move Special buliját. Vendégeink az olasz származású Josko és Crocodile Soup lesznek! Crocodile Soup fiatal dj és producer, aki legutóbb a Proforma rendezvényén bizonyította rátermettségét a LÄRM falai közt. Itthon először 2011-ben hallhatta a közönség a Balaton Sound Official fesztiválon, illetve fontos megemlíteni, hogy fiatal tagja Ibiza egyik legsikeresebb sorozatának a tINI and the gangnek! Kiadói közt a Tzinah Recordsot és a Kina Musicot jegyezhetjük. A római születésű és leginkább London vagy Berlin underground klubjaiban fellelhető Dj Josko (Giorgio Gatti), pályafutása során egészen egyedivé fejlesztette hangzásrepertoárját, melyre leginkább a hipnotikus, mély, intelligens techno a jellemző. A visszatérő vendégeink játékát, rezidenseink közül ezen az estén Andras Toth fogja felvezetni!
    Bővebben
  • [2016-08-05] ★ Night Train Long Player ★
    @ Corvin Club

    A két cimbora, Jaffa Surfa és Klayman már többször villantott együtt a pesti éjszakában, olykor órákon át tartva folyamatos lüktetésben a táncteret - most pedig Klayman születésnapja alkalmából egy maratoni szettre készülnek: már este hatkor elkezdenek matatni a terasz pultjában, sötétedés után pedig beköltöznek a klub kistermébe, ahol egészen hajnalig rophatjátok velük. Mint mindig, most is lesz house, techno, garage, disco és funk...
    Bővebben
  • [2016-08-26] ☼ Be Massive Sun Set ☼
    @ Corvin Club

    Augusztus utolsó péntekén felköltözünk a tetőre, még egyet táncolni a naplementében!
    Bővebben
  • [2016-08-19] ☰ Methamorphozis ☰
    @ Corvin Club

    ☰ Methamorphozis ☰ 8 hours set, new album release party
    "Nem a stílusok, csak a jó zenék számítanak"
    Bővebben
  • [2016-08-04] 08/04 kispéntek™ #033
    @ Raqpart

    Hello augusztus, hello kispéntek! ;)
    Találkozunk negyedikén este lent a parton.
    Bővebben
  • [2016-08-06] 08/06 Cinematiné #08 x Official After Party
    @ Track Terrace

    08/06 Cinematiné #08 x Official After Party
    Bővebben
  • [2016-08-20] A38 Night/Life & Loop present:: Philipp Straub
     

    Az osztrák származású Philipp Straub vagy közismert nevén Dj Felipe a kilencvenes években kezdett az elektronikus zenével foglalkozni, azon belül leginkább a techno, a house és a tech-house műfajokkal. Ő maga alapította a Titan International ügynökséget, amely rengeteg tehetséges előadót közvetít európa nagyvárosaiba.
    Bővebben
  • [2016-08-13] Another Night In The Garden
     

    Az igazi Teslás klubhangulatra már nagyon sokan várunk, addigis, ebben az ínséges ídőszakban, a hétvégi teltházas Neon.udvar bulijainkon felbuzdulva szóltunk a “fiúknak a klubból”, hogy hozzák el nektek legkedvesebb nyári slágereiket.
    Bővebben
  • [2016-08-24] B my LAKE 2016
    @ Zamárdi

    Főszerepben a techno/tech-house/minimal/house! Idén is a legnívósabb előadókat szállítjuk a B my Lake-re. Új külsőt kapnak a színpadok, s egyben alakul a tematika is: a B Stage-hez és a my Stage-hez hasonlóan idén a Lake Stage-n is a 4/4-ek veszik át terepet és a legjelesebb techno/tech-house hazai klubestek szervezői és képviselői kapnak majd itt helyet.
    Bővebben
  • [2016-08-20] BASS CLUB
    @ Instant, Budapest

    Electro, Dubstep, Drum&Bass, Twerk, Trap és ami a csövön kifér! Az este vendégei Wondawulf és Bevild aka B:Azta
    Bővebben
  • [2016-08-06] Bedroom Boat
    @ A38

    Közel 2 éve már, hogy utóljára hajóra szálltunk a bedroommal, de most ismét eljött az idő. A hajó ugyan nem a régi lesz, de a hangulatra és a jó zenékre most sem lesz panasz. A buli különlegessége, hogy fellépőink 5 spéci b2b-be állnak majd össze, ami nem mindennapi zenei élményt ígér.
    Bővebben
  • [2016-08-19] Bladerunnaz w/ Dieselboy
    @ Akvárium Klub

    Az amerikai Dieselboy ismét Budapesten!
    Bővebben
  • [2016-08-26] BreakBeat Massive Vs Drum & Bass
     

    A tavaszi Massive break night este felhívta a figyelmet arra, hogy igenis van igény a régi classic break zenékre.
    Bővebben
  • [2016-08-26] Budapest Calling x raqpart summer season closing ► Daniele Di Martino
    @ Raqpart

    A nyár utolsó nagy dobására készülünk augusztus 26-án és elbúcsúztatjuk a szenzációs 2016-os open air szezont! Hihetetlen jókat buliztunk Veletek a raqparton idén is, olyan nemzetközileg elismert zenészek társaságában, mint Betoko, Doctor Dru és Kellerkind! Köszönjük Nektek a felejthetetlen élményeket!
    Bővebben

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó