Pulzar

Partyajánlók

2016. június

2016. június

Jelenleg a partyajánlók archívumát böngészed. Kattints ide a friss partyajánlók megtekintéséhez!

1 2 3 4 »
  • [2016-06-18] •● RIO classic ●•
    @ RIO Budapest

    Június 18-án egy éjszakára újra a keményebb, CLASSIC ütemek és a jól ismert slágerek veszik át a főszerepet Budapest elsőszámú klubjában! "AZOK" a zenék - és a hozzájuk tartozó emlékek: tehát "A" legendás RIO CLASSIC hangulat!
    Bővebben
  • [2016-06-11] ■■ Next Level ■ UZ (Mad Decent / USA) ■
    @ A38

    A titokzatos maszk mögé bújt ︻ ƱZ ︻ a trap műfaj felvirágzása legelején már ott volt a tűz közelében Amerikában, hiszen már élete első lemezét a Mad Decent adta ki. ŤɌ∆Ҏ ᶊῌῗ† névre hallgató sorozatát szinte minden igazi trap zene fanatikus ismeri. Emellett olyan zenészekkel dolgozott már együtt, mint maga Ice Cube, Baauer, a Tropkillaz vagy Trinidad James.
    Bővebben
  • [2016-06-10] ◤ Love Is All ◥
    @ Raqpart

    ◤ Love Is All ◥ MOON / Muzzaik \\
    Bővebben
  • [2016-06-04] ★ Corvin Black pres. RECONDITE ★
    @ Corvin Club

    Recondite az első fényesen ragyogó csillag a Corvin BLACK sorozat éjfekete egén. Június negyedikén, Budapest zeneileg legérettebb underground klubjában lép fel a techno egyik nemrég feltűnt üstököse. Hősünk 2011-ben lépett elő a színen, amikor is Scuba érdeklődését keltette fel. Utána gyorsan jöttek a megjelenések a Hot Flush és saját, Plangent Records kiadóján, majd egy albummal rukkolt elő On Acid címmel, amit a mindenki által ismert és az áttörő sikert meghozó Cleric követett.
    Bővebben
  • [2016-06-18] ★ Corvin Club pres. IZHEVSKI ★
    @ Corvin Club

    Már javában tapossuk a nyár első hónapját, mikor Budapestre hozzuk nektek az orosz deep-house hangzás egyik kulcsfiguráját, IZHEVSKIT! Karrierje során bátyja, a hazánkban nagy népszerűségnek örvendő Andrey PUSHKAREV mellett is sikerült megteremtenie saját hangzása alapjait. Kellően koszos és körmönfont, ugyan akkor kellemesen utaztató szettjei hamar megával ragadnak, nehéz elhagyni a táncteret, ha fülbemászó ütemei elkapnak. Jelenleg a Lee Burridge nevéhez köthető All Day I Dream kiadót és csapatot erősíti, mindeközben a Shanti Moscow Radionál is tevékenykedik. Június 18-án a Corvin Clubban készül minket magával vinni az orosz deep-house álomszerű világába.
    Bővebben
  • [2016-06-25] ★ Corvin Club x Fact pres. Ryan Elliott ★
    @ Corvin Club

    A spanyol FACT és a Corvin Club közös szervezésében hozzuk nektek tető alá június 25-én a RYAN ELLIOTT nevével fémjelzett partit! A Detroitból induló Ryan Elliott az elmúlt években a kifinomult és átgondolt szettjeivel vált igazán híressé. Jéghideg minimál technotól kezdve a nyári house beatekig jártas a szelekcióban, ügyesen megtalálja az egyensúlyt a kemény és az elegáns megjelenések között. Több éven át dolgozott együtt Matthew Dear-el és rezidensként is működött Detroit heti Untitled partijain, illetve a Detroit Osl klub is nevéhez fűződik. Jelenleg az Ostgut Ton kiadó művészeként tevékenykedik, nemrég készítette el a londoni Fabric 88. mixsorozatát, illetve május 6-én jelent meg Neun című zenéje.
    Bővebben
  • [2016-06-11] ★ Mariposas pres. EASTERN MADNESS vol.2 ★
    @ Corvin Club

    ★ Mariposas pres. EASTERN MADNESS vol.2 at Corvin Bar ★
    Bővebben
  • [2016-06-09] ★ Megment w/ Christian Cardwell at Corvin Room ★
    @ Corvin Club

    Csütörtök esténként ismét élettel teli a Corvin DJ pultja, hiszen Christian Cardwell és Snilloc közös mentőakciója jelentkezik. Az eddigiektől eltérően az estét a felújított Corvin Roomban tartjuk meg! Az új hangrendszerrel, megpimpelt vizuállal és sokkal jobb szellőzéssel szerelt teremben a szórakozásotok kényelmesebb lesz!
    Bővebben
  • [2016-06-22] ★ MOVE ★
    @ Corvin Club

    Move klubesttel várunk benneteket a város felett minden szerda este. Tudjátok jól mire számíthattok, két rendíthetlen Move rezidens passzolja majd egymásnak a pultot. ;)
    Bővebben
  • [2016-06-24] ★ Proforma pres. BARAC & VID ★
    @ Corvin Club

    A román producerek valódi kilétét általában sűrű homály fedi, nincs ez másképp a titokzatos Vid és Barac esetében sem. Vid 2012-es első lemezmegjelenése óta hagyja, hogy a zenéi meséljenek helyette. Stílusa egy árnyalattal kifinomultabb és „okosabb”mint neves honfitársaié.
    Bővebben
  • [2016-06-03] ★ SINE WAVE ★
    @ Corvin Club

    A Sine Wave egy havonta jelentkező party sorozat Lank és Nova Gravity prezentálásában. 2014-ben startolt és az elmúlt bő egy évben leginkább neo-progressive, techno és electronica irányzatokból meritkezik. 2016 negyedik bulija, a nemrég megújult Corvin Bar-ból jelentkezik a két rezidens szereplésével. Várunk mindenkit sok szeretettel!
    Bővebben
  • [2016-06-11] ❒ LÄRM ❒ Auf Wiedersehen ❒
    @ LÄRM

    ❒ ❒ Bezárunk nyárra ❒ Szeptemberben ráncfelvarrva folytköv ❒ ❒
    Bővebben
  • [2016-06-03] ❒ tomszeret ❒ ❒ Peggy Gou ❒
    @ LÄRM

    ❒ LÄRM ❒ tomszeret ❒ ❒ Peggy Gou ❒
    Bővebben
  • [2016-06-04] ❒ Zambon ❒ BPES After ❒
    @ LÄRM

    Bár a kultikus The Very Polish Cut Outs kiadó megszűnt, a berlini székhelyű Maciej Zambon nem a tétlenkedésről híres: jelenleg a Transatlantyk labelt egyengeti. Ez a house és techno koncepciójú projekt 2014 szeptemberében indult. Eddig olyan, kizárólag lengyel producerek zenéi jöttek itt ki, mint Eltron John, Naphta, Selvy, The Phantom, Lutto Lento vagy a Ptaki. A jövőben izgalmas newcomer-ekkel és kevésbé felfedezett, főleg kelet-európai producerekkel bővül a sor.
    Bővebben
  • [2016-06-10] 360 Bar presents Daidai vol.2
    @ 360 Bár, Budapest

    Péntek este ismét DAIDAI-ra lazulhatunk a város felett. A legutóbbi alkalom olyan jól sikerült, hogy ezúttal egy 5 órás DJ szettel készülnek a pécsi srácok.
    Bővebben
  • [2016-06-18] A38 Summer Birthday Special
    @ A38

    Egy különleges estének nézünk elébe június 18-án, hiszen LUDMILLA, a DUBLIC ikrek és a NINJABREAKZ-es Krueger is ezen a nyári estén ünneplik a születésnapjukat az A38 Tetőteraszán, ahová most egy buli erejéig visszatérünk oly sok idő után!
    Bővebben
  • [2016-06-10] Astronautmusic pres. SHADED live
    @ Corvin Club

    A kaliforniai Skyler Taugher egészen 16 éves koráig élte az amcsi középosztálybeli srácok átlagosnak mondható életét, habár gitározott egy rockbandában. A paradigmaváltás egy San-Bernadino-i rave buli után következett be, ami annyira nagy hatással volt rá, hogy másnap vett egy szintit és egy dobgépet. A kezdetekben ambient, break és hip-hop muzsikákat gyártott, de igen hamar felgyorsult az ütem és ezzel együtt a történések is.
    Bővebben
  • [2016-06-10] Auróra pres.: Bezonight
    @ Auróra

    Bezóskodásban gazdag technotavaszon vagyunk túl, ám mielőtt kitörne az open air party- és fesztiválszezon, még egyszer megcibáljuk a négynegyedeket, négyfalközti jelleggel, ezúttal az Aurórában, csak a holtartás végett. Bollásan Groomolva, Octile-ban gazdagon Calvózunk, ez alkalommal főként a house sodrásirányát tanulmányozva, okafogyott visszafogottsággal.
    Bővebben
  • [2016-06-17] Bassment w/ Markov
    @ Müszi

    Hello Summer!
    A nyár első Bassment buliját igazán nem szeretnénk elviccelni, ezért a Bladerunnaz fiatal katonáját, Markovot hívtuk el, hogy rombolja egy kicsit imádott MüSZink falait. A rezidenseink mellett ebben a komoly feladatban a Tört_Vonal crew alapító tagja, Kornal is segít majd, szóval sok mindenre lehet számítani, de kíméletre nem... ;)
    Bővebben
  • [2016-06-11] Bladerunnaz w/ AUDIO /UK/, MEMTRIX /UK/
    @ Akvárium Klub

    Bladerunnaz w/ Audio, Memtrix
    Bővebben
1 2 3 4 »

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó