Pulzar

Partyajánlók

2016. április

2016. április

Jelenleg a partyajánlók archívumát böngészed. Kattints ide a friss partyajánlók megtekintéséhez!

1 2 3 4 5 »
  • [2016-04-08] ■■ Next Level ■ NGHTMRE (Mad Decent - USA)
    @ A38

    A soron következő Next Level vendég egy számunkra igazán különleges producer, a magyar származású (!), de Amerikában élő Tyler Marényi, ismertebb nevén NGHTMRE, aki ezen a történelmi jelentőségű estén életében először fog színpadra lépni Magyarországon, az A38 Hajón.
    Bővebben
  • [2016-04-08] ★ Contra Mundum pres. Gazette Chronicles - chapter II at Corvin Bar ★
    @ Corvin Club

    Második fejezetéhez érkezett Gazette Chronicles sorozatunk! Április 8-án, pénteken két szelektor is érkezik Dortmundból Andre Rother és Sergej P személyében. A srácok már hosszú évek óta mozgatórugói a dortmundi undergorund elektronikus zenei életnek, "All The Time" néven szerveznek techno partikat a város indusztriális negyedében. Hangzásuk kifinomult, letisztult, a deep house sötétebb és a techno lassabb oldaláról építkeznek. A Németországból érkező vendégek mellett természetesen a Gazette rezidensei is fellépnek, a hazai különítménnyel kiegészítve.
    Bővebben
  • [2016-04-15] ★ Corvin Bar pres. Galactic Jackson, Gördön, Mesterházy ★
    @ Corvin Club

    Rendhagyó line up és rendhagyó hangzás költözik pénteken este a Corvin Barba! Az újranyitásunk óta először látjuk vendégül Mesterházyt és csapatát, akik space diszkótól az acid house-on át a furcsa elektrókig mindent pakolnak majd.
    Bővebben
  • [2016-04-22] ★ Corvin Bar pres. SOMEONE ELSE ★
    @ Corvin Club

    Újabb veterán zenészt látunk vendégül április 22-én, a mindig családias hangulatú Corvin Barban! Someone Else neve mellé rögtön négy kiadót is felsorakoztathatunk: Foundsound, Little Helpers, Tuning Spork és Fuzzy Box. Megjelenéseinek és albumainak felsorolásába a nagy számok miatt már bele sem kezdünk, a minimal irányzathoz fűződő bensőséges kapcsolatát pedig nagy hiba lenne megkérdőjeleznünk. Produceri és előadói tevékenysége mellett aktívan részt vesz Philadelphia és New York parti életének alakításában. A Novisadból érkező Vuk & Runy rajta tartják kezüket a helyi underground szcéna ütőerén, bulikat szerveznek és nem utolsó sorban elég jól pakolják a lemezeket is, ráadásul bizonyítottak már pár hete AFTERHOURS eseményünkön is. Hazai oldalról Polarize nyújtja a hathatós támogatást az este tökéletes ívéhez.
    Bővebben
  • [2016-04-09] ★ Corvin Club pres. STEPHAN BODZIN ★
    @ Corvin Club

    Stephan Bodzin már több mint 10 éve a globális techno szcéna egyik kiemelkedő figurája. Zenéi és szettjei egyaránt jól működnek egy több tízezres fesztivál publikuma előtt, és egy underground klub falai közt. Előadásai messze túlmutatnak a szokványos dj szetteken, előszeretettel mozgatja a közönséget és fokozza a hangulatot ameddig csak lehet. Produceri munkái és a rengeteg fellépés mellett a Herzblut Recordings kiadót is igazgatja, valamint rajta tartja szemét a legőrültebb technikai újításokon is.
    Bővebben
  • [2016-04-15] ★ Corvin Club x Room 15 pres. SEUIL ★
    @ Corvin Club

    A januári Julian Perezes bemutatkozó esemény után, a Room 15 klubest és kiadó újabb nagy dobásra készül! Következő vendégük Párizsból érkezik hozzánk, és reméljük mindent magával hoz majd, amiért az elmúlt években őt is örökre szívünkbe zárhattuk. Ő Seuil, akinek sikere rendíthetetlen egyedi stílusában rejlik, mely az aktuális zenei áramlatok és trendek befolyásától mentes. Munkáit lassan 10 éve a szakmában méltán elismert kiadók jegyzik. A Minibar, a Circus Company, a Hello?Repeat Records, a Tsuba Records, a Supplement Facts Records után, jelenleg saját kiadójára fekteti a hangsúlyt. Az Eklo tulajdonosa- és művészeként, a londoni Half Baked partyk rezidenseként, és a Hold Youth formáció alapító tagjaként járja a világot az ibizai DC10-től, a párizsi Rex Club-on át a világ különböző pontjain lévő fesztiválokig. Magyarországon először 16-án lép majd közönség elé. A párizsi csodagyerek játékát a rendezvény rezidensei, Martin 'M és Flixon, Illetve Andras Toth és Po:ti kísérik majd!
    Bővebben
  • [2016-04-21] ★ MEGMENT ★
    @ Corvin Club

    MEGMENT-ünk az unalmas csütörtök estéktől! Április 21-től ugyanis Snilloc és Christian Cardwell közös párosa, MEGMENT néven indítja útjára legújabb hétköznapi sorozatát. A duó minden csütörtök este, a Corvin Bar-ból jelentkezik majd, ahol a mentőakcióhoz rendszeresen hívnak hazai és külföldi segítséget is.
    Bővebben
  • [2016-04-22] ★ Motown Budapest x FRED P at Corvin Club ★
    @ Corvin Club

    Fred P, illetve ha úgy jobban tetszik Black Jazz Consortium tipikusan az az artist akit borzasztóan nehéz pár mondatban bemutatni munkásságának összetettsége miatt. Az elektronika még New York kultikus klubjaiban fertőzte meg több mint 20 évvel ezelőtt, ahol a szakma legnagyobbjaitól (David Morales, Frankie Knuckles, Danny Tenaglia) leshette el a szelektori munka mibenlétét. Produceri munkái mellett sem tudunk szó nélkül elmenni, melyek nagy része saját, jól gondozott Soul People Music kiadójánál jött ki. A kislemezek mellett Structure címmel 2009-ben egy albummal is megörvendeztette a rajongókat. Hangzása összetett, a figyelmesek megtalálnak benne rengeteg keveredő stílusjegyet, melyek élvezetes egységgé forrnak össze a keze alatt. Több mint 20 éves zenei karrierjének köszönhetően komoly rutinnal és széles zenei látókörrel rendelkezik.
    Bővebben
  • [2016-04-30] ★ Move pres. Julia Govor & Lola Palmer ★
    @ Corvin Club

    Nem mindenki számára egyenes az út egy orosz katonai zenekarból a nemzetközi underground szcéna krémjébe, kivéve ha az illetőt Julia Govornak hívják. A karizmatikus orosz djanet formabontó, dekadens szelekciói és elegáns játékstílusa hamar az elektronikus színtér legnagyobbjai közé emelte.Elég , ha a decemberben a Bodyparts recordson megjelent EP-jere gondolunk,ahol olyan nevek álltak mögé remixeikkel, mint Kamran Sadeghi és Ricardo Villalobos. Hozzá az erősítés Lola Palmer személyében érkezik, aki évek óta az ukrán zenei közeg egyik meghatározó alakja, akit olyan arcokkal hozott össze munkája utján a sors mint The Timewriter vagy Terry Lee Brown Jr.
    Bővebben
  • [2016-04-30] ★ SINE WAVE ★
    @ Corvin Club

    A Sine Wave egy havonta jelentkező party sorozat Lank és Nova Gravity prezentálásában. 2014-ben startolt és az elmúlt bő egy évben leginkább neo-progressive, techno és electronica irányzatokból meritkezik. 2016 harmadik bulija a nemrég megújult Corvin Bar-ból jelentkezik a két rezidens szereplésével. Várunk mindenkit sok szeretettel!
    Bővebben
  • [2016-04-08] ❒ Lick the Click! ❒
    @ LÄRM

    ❒ LÄRM ❒ Lick the Click! ❒
    Bővebben
  • [2016-04-09] 60Hz Electro with Mesterházy
    @ Müszi

    Április 9. én ismét felcsendülnek a vokóderek a Müsziben.
    Bővebben
  • [2016-04-09] A38 Night/Life: POPOF - 3 Hour Long Set
     

    A francia technó egyik legnagyobb alakja, Popof ismét Budapesten, ezúttal az A38 Hajón! Az ibizai klubok egyik legnépszerűbb DJ-je, Svan Väth Cocoon kiadójának egyik húzóneve, nagyszerű remixek gyártója Tigától a Depeche Mode-ig… ez mind Popof, akinek elegáns, deep house-zal kacérkodó, érzelmes minimáltechnójára alkalmanként ezrek táncolnak, és aki most háromórás monumentális szettel készül a hajós fellépésre.
    Bővebben
  • [2016-04-28] A38 SZÜLETÉSNAP
    @ A38

    Az A38 Hajó születésnapi hétvégéjének nyitóbulija egy soha vissza nem térő alkalom, hiszen a Hajó rezidens bulisorozatainak DJ-i egyszerre zenélnek egy egész estén át!
    Bővebben
  • [2016-04-02] Aether Heroes
    @ AETHER

    Aether Heroes: Captain Knuckles vs Ramin Sayyah
    Bővebben
  • [2016-04-07] Aether meets Lärm
    @ AETHER

    Ritkaság számba megy ebben a világban, hogy két klub vagy csapat nemcsak, hogy boldogan éldegél egymàs mellett, hanem össze is röffen egy egy buli erejéig. Két elsőre hasonló de jobban belemélyedve nagyon is különböző koncepció, két világ. Így jön hát össze a fenti 8 kezes, hogy a táncteret ürítse, összerángassa, gúzsba kösse, majd kipattintsa az atmoszférába. AETHER meets LÄRM!
    Bővebben
  • [2016-04-08] Age of Love
    @ PRLMNT

    Nagy örömmel jelentjük, hogy elérkeztünk a 10. jubileumi rendezvényünkhöz!
    Bővebben
  • [2016-04-02] Akkult
    @ Corvin Club

    Következő Akkult klubestünkön két franciát állítunk hadrendbe, hogy hangzásvilágukkal elvarázsoljanak benneteket! A külföldi különítményt a kiadó háza tájáról Forsek egészíti ki.
    Bővebben
  • [2016-04-29] Akkult x Tzinah ❒ ❒ PROFORMA SERIES
    @ LÄRM

    ❒ LÄRM ❒ Akkult x Tzinah ❒ ❒ PROFORMA SERIES ❒
    Bővebben
  • [2016-04-16] All Inn x Nervmusic
    @ LÄRM

    izmos funk és moduláris ínyenc techno egyenesen a moszkvai fellegvárból
    Bővebben
1 2 3 4 5 »

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó