Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 000 Ft

Partyajánló

kolor @ BVSC strand vol. 3 @ BVSC

Fellépők
Dátum 2015. július 24.
Helyszín BVSC
Stílus House, Electronica
kolor @ BVSC strand vol. 3Tavalyelőtt találtunk rá Budapest valószínűleg utolsó emberi léptékű strandjára, a BVSC-re. Ide kábé csak zuglói kisnyugdíjasok, kerületi táborosok és helyben edző vízilabdások járnak. Azóta felújították, de a tájékozatlan belpestieknek hála, megmaradt ugyanannak a zsúfolatlan, trú kétmedencés kertnek.BVSC

kolor @ BVSC strand vol. 3 @ BVSC

Tavalyelőtt találtunk rá Budapest valószínűleg utolsó emberi léptékű strandjára, a BVSC-re. Ide kábé csak zuglói kisnyugdíjasok, kerületi táborosok és helyben edző vízilabdások járnak. Azóta felújították, de a tájékozatlan belpestieknek hála, megmaradt ugyanannak a zsúfolatlan, trú kétmedencés kertnek.

A lépték előtt tisztelegve idén kiskolort csinálunk a standon. Bejárati táskakipakoltatás helyett behozható szesszel, házi djkkel és minimális strandbelépővel. Lesz pétanque és vízilabda, meg építünk egy mindenre nyitott grillezőt a sütendő húsoknak/zöldeknek.

Tehát hozzatok inni/enni bármit, amit fogyasztanátok. Készülünk azért egy vésztartalék kocsmával és egy bográcsnyi lecsóval, mivanha alapon.

// lineup

eddig itt tartunk

Total Carlos

Manek

Hi

Sazabio

Telefunken

LaKing

DJ VJ

Bronks

hellohargi

Vidra V

Utah

// strandbelépő

1000

www.facebook.com/​events/​465078583670609/​

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó