Pulzar

Partyajánló

SHAKE! Season Opening

Fellépők
Dátum 2013. szeptember 12.
Stílus Electro, Dubstep, Dub
SHAKE! Season OpeningA Harlem Shake a Corvintető egyik legújabb klubestjeként 2013 februárja óta működik. Célja, hogy egyedülálló módon összefogja a HipHop közönséget Budapesten (hazait és külföldit egyaránt), ahol eddig nem látott összetételű fellépők (Dublic, DJ Gerysson, DJ Majestik) és alkalmi vendégeik hallhatóak az egész szcénából.

SHAKE! Season Opening

A Harlem Shake a Corvintető egyik legújabb klubestjeként 2013 februárja óta működik. Célja, hogy egyedülálló módon összefogja a HipHop közönséget Budapesten (hazait és külföldit egyaránt), ahol eddig nem látott összetételű fellépők (Dublic, DJ Gerysson, DJ Majestik) és alkalmi vendégeik hallhatóak az egész szcénából.

A klubest szeptembertől magasabb szintre lép és SHAKE! néven megy tovább. Innentől kezdve esetenként koncertekkel és izgalmas külföldi fellépőkkel is színesítjük a klubest programját. Emellett vidéki nagyvárosokban is rendszeresen jelentkezünk majd.

A zenei koncepció változatlan. A régi és az új zenék sajátos találkozása, az oldskool hiphop-on alapuló és innen az újabb irányzatokba tartó zenék prezentálása műfaji kötöttségek nélkül. 

Roots hiphop, dub, reggae, boombap, majd ghetto funk, breaks, glitch hop, midtempo és végül trap, twerk, bass music és egyéb fuzionális stílusok.

A klubest alapját képezi a turntablism, az élő scratch-ek, effektek, trükkök bemutatása egyszerre három DJ-pult (2 keverő, 2 cd lejátszó, 2 lemezjátszó, 1 QFO Scratch lemezjátszó) használatával.

Persze a cél elsősorban a közönség igényeinek kielégítése illetve finom ízlésformálás is egyben és nem utolsó sorban egy olyan folyamatosan megújulni képes, sokszínű, HipHop zenén alapuló klubest létrehozása, amely eddig ilyen formában még nem létezett itthon.


 ---LINE UP---

DUBLIC
DJ GERYSSON (DSP, Bloose Broavaz)
DJ MAJESTIK (Barbárfivérek, Bloose Broavaz)


--INFO---

✖ Dátum / Date : 2013.09.12. Csütörtök/Thursday
✖ Kezdés / Start : 22:00
✖ Helyszín / Venue: Corvintető 
✖ Belépő / Tickets: 500 HUF (22.00-től/ from 10pm)
18+


https:/​/​www.facebook.com/​events/​512111905544266/​

www.facebook.com/​SHAKE.BP
www.facebook.com/dublicmusic 
www.soundcloud.com/​dublic
www.facebook.com/DJGERYSSON www.soundcloud.com/djgerysson
www.facebook.com/pages/MajestikDj/172314056855 www.soundcloud.com/majestikdj

Archív partyajánlók

  • [2017-10-05] Fragment ♪ Kikötő ♪
    @ Kikötő

    Tört ütemek a Kikötő-ben! Havonta 2 alkalommal csütörtökönként bulizzatok velünk régi és új középtempójú tört zenékre este 6-tól hajnali 3-ig! A Fragment házigazdái mellett számos más vendéget is hallhattok, igyekszünk minél váltzozatosabb zenékkel illetve fellépőkkel készülni, legyen az egy feltörekvő tehetség vagy a műfajban már elismert dj illetve producer.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó