Pulzar

SUNGLASSES Party flyer

Partyajánló

SUNGLASSES Party

Dátum 2012. október 19.
Stílus House
SUNGLASSES PartyOktóber 19-én fittyet hányhatunk az őszre, mert a MIX Club Bar Restaurant egy parti erejéig újra nyárias hangulatot varázsol nekünk a budapesti éjszakába – amihez azonban nem nélkülözheti a közönség közreműködését, hiszen akkor lesz igazi az érzés, ha a napszemüvegek is előkerülnek!

SUNGLASSES Party

Október 19-én fittyet hányhatunk az őszre, mert a MIX Club Bar Restaurant egy parti erejéig újra nyárias hangulatot varázsol nekünk a budapesti éjszakába – amihez azonban nem nélkülözheti a közönség közreműködését, hiszen akkor lesz igazi az érzés, ha a napszemüvegek is előkerülnek!

Ha már sikerült a szekrény mélyére süllyeszteni az idei szezonban legtöbbet hordott, legextravagánsabb, legpoénosabb vagy éppen legmenőbb napszemüveget, akkor bizony komoly munka vár most a SUNGLASSES Party-ba készülőkre: elő kell ásni legbecsesebb nyári kiegészítőjüket, hogy ne lógjanak ki csupasz fejükkel a táncparketten állók közül…
 A Sunglasses Party egy teljesen új és eredeti ötlet, ami nemcsak látványos, de még öltöztet is, hiszen az egykori stroboszkópoktól terhes techno partik óta nem láttunk éjszakai napszemüveges arcokat a tánctéren – legalább is idehaza. Pedig a napszemüveg nemcsak hasznos sugárzás elleni eszköz, de rendkívül látványos kiegészítője is az öltözékünknek. Miért ne vehetnénk fel néha éjszakára is? Az idea mára buliszériává avanzsált, s a közönség is rendkívül lelkesen fogadta a régi-új partikellék újbóli térnyerését.
 A MIX lemezjátszói mögött a klub két rezidense, Rony Breaker és Levi Da Cruz gondoskodik róla, hogy ez egy olyan éjszaka legyen, ahol istenigazából lazán és felszabadultan, a forró nyárt idéző intenzitással vethessük bele magunkat a bulizásba.
 A partin egy férfi és egy női RAY BAN napszemüveget is gazdára talál sorsolás útján: a tombola a belépőjegy mellé jár majd – nem kell érte külön fizetni!
 „Szóljatok barátoknak, ismerősöknek, vagy akár ellenségeknek, hogy ők is lássák, hogy mulatunk mi..” – Levi, a máltai sólyom, avagy a Sunglasses Party ötletgazdája

Web:

http:/​/​www.facebook.com/​mix.hungary

http:/​/​www.facebook.com/​events/​368060643273160/​

http:/​/​www.facebook.com/​sunglassesparti

http:/​/​www.mix3.hu

 

 

 


Flyer

Archív partyajánlók

  • [2014-07-19] SpaceWalker Recordings Label Night with BRONX (MEX)
    @ KOLOR

    Hogyan kötődik Tony Betties, BRONX, Kolombo, vagy Pete Herbert Budapesthez? Hát úgy, hogy mindegyiküknek jelent meg már zenéje a budapesti székhelyű SpaceWalker Records-nál. A kiadó július 19-én szombaton hivatalos label nighttal és mexikói fellépővel ünnepli 5 éves működését, mindezt ingyenes belépéssel a Kolorban!

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó