Pulzar

Wobulator Season Open, The Beach w/ PALOTAI, Baron, Lada flyer

Partyajánló

Wobulator Season Open, The Beach w/ PALOTAI, Baron, Lada

Fellépők
Továbbá még: Baron, Lada, Bani, Koma,
Aaron G
Wobulator Season Open, The Beach w/ PALOTAI, Baron, LadaA WOBULATOR nevű nagysikerű partysorozat idén nyáron visszatér! 2011-hez hasonlóan idén is a dubstep, drumstep és az electro lesz nálunk főszerepben. A nyár első nagy bombáját június második péntekén robbantjuk a tavaly nyárról már jól ismert fehérvárcsurgói tópart szabadtéri szórakozóhelyén, a The Beachen!

Wobulator Season Open, The Beach w/ PALOTAI, Baron, Lada

A WOBULATOR nevű nagysikerű partysorozat idén nyáron visszatér! 2011-hez hasonlóan idén is a dubstep, drumstep és az electro lesz nálunk főszerepben. A nyár első nagy bombáját június második péntekén robbantjuk a tavaly nyárról már jól ismert fehérvárcsurgói tópart szabadtéri szórakozóhelyén, a The Beachen!

Kiemelt vendégfellépőnk az underground koronázatlan királya, a DnB és a breakbeat egyik magyarországi meghonosítója, és évtizedek óta az elektronikus zenei szcéna meghatározó alakja: a Tilos és a Rewind képviseletében: DJ PALOTAI!



Vendégül látjuk még a tavaly már nagy sikert aratott fehérvári-budapesti kettős állampolgár BARONt, aki a Drop The Cheese képviseletében szórja majd nálunk a vasreszeléket, illetve színpadra lép majd nálunk a drum and bass fehérvári fenegyereke, az Electr/On csapatának érdemes művésze, LADA is.



Természetesen a WOBULATOR csapat házigazdái is masszívan fogják képviselni a bulisorozat fő zenei csapásirányát, ennek érdekében ezúttal BANI és KOMA back2back settel készül, mely főként dubstep és drumstep ízű fémdarabokat fog tartalmazni, a buli felvezetéséről pedig majd AARON G fog gondoskodni, a tőle már megszokott 130-132 BPM-re felpörgetett electro és fidget house muzsikákkal.



Lesz még minden jó, ami szem-szájnak ingere, lézerek és egyéb vizuális elemek, ingyen fuvar, barátságos italárak, illetve azokon felül még italakciók is. Facebook oldalunkon pedig folyamatosan nyereményjátékok folynak kedvezményes belépőkért, italfogyasztásért és tárgynyereményekért. Hasonló finomságokat nyerhettek hetente jelentkező rádióműsorunkban is, érdemes tehát ránk, azaz a WOBULATOR TOP10-re hallgatni, melyet hétfőnként sugárzunk 19:00-tól a bkFM online rádió műsorán.



Wobulator Season Open, The Beach w/ PALOTAI, Baron, Lada

HELYSZÍN: The Beach - Fehérvárcsurgó, Tópart, alsó fedett terasz

KEZDÉS: 2012.06.08, péntek, 21:00

Line-up:

PALOTAI (Tilos/Rewind)

http:/​/​www.facebook.com/​pages/​Dj-Palotai/​270313520748

Baron (Drop The Cheese)

http:/​/​www.facebook.com/​dropthecheese

Lada (Electr/On)

http:/​/​soundcloud.com/​lada

Bani b2b Koma (WOBULATOR)

http:/​/​facebook.com/​wobulator

Aaron G (WOBULATOR)

http:/​/​facebook.com/​wobulator


Flyer

Archív partyajánlók

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó