Pulzar

Ghetto Bazaar flyer

Partyajánló

Ghetto Bazaar @ Anker, Budapest

Fellépők
Továbbá még: Fonetik
Dátum 2012. május 11.
Helyszín Anker, Budapest, 1060, BP. Anker köz 1-3.
Stílus Moombahton, Electro
Ghetto BazaarUrbánus trópusi kavalkád a Ghetto Bazaar-tól Hagyjuk végre magunk mögött ezt a tavasznak csak legnagyobb jóindulattal nevezhető valamit, és ugorjuk bele egyenesen a nyárba! A Ghetto Bazaar legénységének irányításával ez könnyű lesz, hiszen náluk mindig a napfényes, forró évszak van terítéken. A primőr global bass árúk hazai terítői május 11-én az Anker Klubban válogatnak biztos kézzel a basszusra kihegyezett trópusi tánczenék legjavából.Anker, Budapest, 1060, BP. Anker köz 1-3.

Ghetto Bazaar @ Anker, Budapest

Urbánus trópusi kavalkád a Ghetto Bazaar-tól
Hagyjuk végre magunk mögött ezt a tavasznak csak legnagyobb jóindulattal nevezhető valamit, és ugorjuk bele egyenesen a nyárba! A Ghetto Bazaar legénységének irányításával ez könnyű lesz, hiszen náluk mindig a napfényes, forró évszak van terítéken. A primőr global bass árúk hazai terítői május 11-én az Anker Klubban válogatnak biztos kézzel a basszusra kihegyezett trópusi tánczenék legjavából.

Ha a skandináv hűvösség nem a te világod, ha nem akarsz folyton építészetről vagy esztétikáról beszélgetni táncolás helyett, inkább egy koktél mellől stírölnéd a seggrázó csajokat és pasikat, akkor ez a buli neked szól - de félő, hogy még a legmegveszekedettebb hipsztereket sem fogja hidegen hagyni. A Ghetto Bazaar dj-inek mixtúrájában ugyanis laza kúlsággal keveredik nemcsak Latin-Amerika, a karibi szigetvilág, Afrika és az USA déli államainak aktuális partizenei felhozatala, hanem az ősi a modernnel, a csiricsáré a minimállal, a nyers utcai stílus az urbánus kifinomultsággal.

Sérókat belőni, színes cuccokkal elő, hadd lássuk, ki a legnagyobb tropical swag arc Budapesten!

 

GHETTO BAZAAR // tropical swag & global bass heat

2012. május 11., péntek

Anker Klub (1062 Budapest, Anker köz 1-3.)

22.00-04.00

 

DJ-k:

Fonetik + Popbitch

 

Zene:

cumbia // kuduro // moombahton // tropical bass // 3ball // UK funky // kwaito house // electro champete // bashment // baile funk // juke // trap // soca

 

Belépés: Ingyenes!

 

Facebook eseményoldal:

 

https:/​/​www.facebook.com/​events/​374064342643989/​

 

Web:

 

http:/​/​ghettobazaar.com

https:/​/​www.facebook.com/​ghettobazaar

http:/​/​www.mixcloud.com/​ghettobazaar/​


Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó