Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 000 Ft

Partyajánló

Jövőzene pres. Futuremusic: Skims (Uk) @ Corvintető, Budapest

Fellépők
Dátum 2012. március 30.
Helyszín Corvintető, Budapest, Blaha Lujza tér
Stílus Dubstep
Jövőzene pres. Futuremusic: Skims (Uk)2012. március 30-án a FUTURE MUSIC vendége SKisM, avagy a CTRL Z egyik fele, a Never Say Die kiadó feje, aki annak idején hobbiból kezdett dubstep zenét írni, mára azonban meghatározó egyénisége a nemzetközi dubstep szcénának. Kiadófőnökként küldetésének tartja a legújabb tehetségek támogatását is, és rendszeresen adja ki a Dodge & Fuski, 501, Skrillex, a Foreign Beggars vagy Zomboy zenéit.Corvintető, Budapest, Blaha Lujza tér

Jövőzene pres. Futuremusic: Skims (Uk) @ Corvintető, Budapest

2012. március 30-án a FUTURE MUSIC vendége SKisM, avagy a CTRL Z egyik fele, a Never Say Die kiadó feje, aki annak idején hobbiból kezdett dubstep zenét írni, mára azonban meghatározó egyénisége a nemzetközi dubstep szcénának. Kiadófőnökként küldetésének tartja a legújabb tehetségek támogatását is, és rendszeresen adja ki a Dodge & Fuski, 501, Skrillex, a Foreign Beggars vagy Zomboy zenéit.

Dubstep producerként 2010-ben tört be a köztudatba, munkáit a legnagyobb DJ-k játsszák, a Pendulum, a Chase & Status, a Scratch Perverts, Rusko vagy Nero: ki ne ismerné a Rave Review, az Elixir, a Blank, vagy a Power című számokat? Saját felvételein kívül rendszeresen dolgozik együtt a Foreign Beggarsszal és Flux Pavilionnal. Egyedülálló mixtudását tavaly nyári corvintetős fellépésén már megtapasztalhattuk, ezért örömmel fogadta el meghívásunkat, hogy áprilisi turnéja részeként a jól megszokott rezidensek, Palotai, Wondawulf és a Dublic ikrek mellett ismét emlékezetes estében részesítsen minket.


Időpont: 2012. március 30. 21.00
Helyszín: Corvintető (VIII. Blaha Lujza tér 1-2., bejárat a Somogyi Béla utca felől)
Program: JÖVŐZENE presents FUTUREMUSIC: SKISM (UK), PALOTAI, WONDAWULF, DUBLIC
Stílus: dubstep, breakbeat
Jegyár: 1000,-  Ft

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó