Pulzar

Belépő
Mindenkinek300 Ft

Partyajánló

KollektÍv&Candie Party @ Corvintető, Budapest

Dátum 2012. március 29.
Helyszín Corvintető, Budapest, Blaha Lujza tér
Stílus ismeretlen
KollektÍv&Candie PartyA glamúr-diszkóba torkolló 5 éves szülinapi mega-party után egy újabb stílusréteget hódít meg a Kollektiva szervezőcsapat. Legújabb imázskampányukat a póni/barbie/dínó- és gumicukor-függő trash-fotósok, hazánk egyink legvadabb pop-misszionárusai,  az Ív&Candie duó készítette. A közös produkciót egy közös rendezvényen, a Kollektiva klub keretében a Corvintetőn ünnepli meg a két kreatív csapat.
Corvintető, Budapest, Blaha Lujza tér

KollektÍv&Candie Party @ Corvintető, Budapest

A glamúr-diszkóba torkolló 5 éves szülinapi mega-party után egy újabb stílusréteget hódít meg a Kollektiva szervezőcsapat. Legújabb imázskampányukat a póni/barbie/dínó- és gumicukor-függő trash-fotósok, hazánk egyink legvadabb pop-misszionárusai,  az Ív&Candie duó készítette. A közös produkciót egy közös rendezvényen, a Kollektiva klub keretében a Corvintetőn ünnepli meg a két kreatív csapat.


 

Matrica-tetkók, mufurc tekintet, csini sildes satyekok, mintás hózen-tróger, nyalókától színes nyelvek és giga méretű plüss-állatok jellemezték a Kollektiva legutóbbi sajtófotózását. A   bombasztikus szülinapi rendezvényt követően az Ív&Candie blogger/fotós duónak köszönhetően tényleg 5 éves-re váltottak a Kollektiva tagok, de nárcisztikus hajlamaikhoz hűen kiskorú alteregóikat sem fosztják meg a divatolástól. A képek pedig magukért beszélnek!

Március 29-én, a Kollektiva klub rendhagyó csütörtöki rendezvényén együtt is megmutatja a dj/promóter és a fotós csapat, mi fán terem a partiba oltott buggyantság - 23h-tól a Corvintetőn. A fotós/blogger páros trash-világa, színpadias, de sok esetben orrbavágóan realisztikus koncepciói kitűnően illeszkednek a tavaszi Kollektiva bulihoz.

A Kollektiva tagok az alkalom keretében desszertes csomagokra bontott különleges candy-szettekkel készülnek, nem mellőzve a könnyed és édes slágereket, fülbemászó, cukros és mosolyrafakasztó dallamokat.

A rendezvény során különleges gasztronómiai és kulturális nyalánkságok várják az édesszájú közönséget. Gyertek cuki színes cuccokban, hogy biztosan bekerüljetek az estéről készült fotóalbumba!

Ív&Candie

Egy bomlasztó párizsi kiruccanás alkalmával talált egymásra Szombat Éva és Gádi Vinkó Andrea, mikor eldöntötték, Ív&Candie névvel új lendületet adnak a giccsfűtötte, állandó kukkolási kényszerben fürdőző hazai pop-kultúrának. A páros majd három év megfeszített munka, töménytelen partizás, egy  HYPERLINK "http://ivandcandie.blogspot.com/" szertelen blog igazgatása után végül egy parádés kiállítás keretében a Liget Galériában r.í.c chicks címen összegezte eddigi munkásságát.


KollektÍv&Candie Party

2012.  március 29., csütörtök

Corvintető (1089 Budapest, Blaha Lujza tér 1-2.)

22h-05h


Házigadák:

TMX/Fullstereo/Popbitch

Belépő:300 Ft (Belépés csak 18 éven felülieknek!)

Kollektiva a Facebookon
http://www.facebook.com/kollektivaofficial" http://www.facebook.com/kollektivaofficial
http://www.facebook.com/Ppbtch" http://www.facebook.com/Ppbtch

http://www.facebook.com/tmxband" http://www.facebook.com/tmxband

http://www.facebook.com/fullstereoofficial" http://www.facebook.com/fullstereoofficial

Régebbi partyk ebből klubból

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó