Pulzar

Strictly! flyer

Partyajánló

Strictly!

Fellépők
Dátum 2011. november 12.
Stílus ismeretlen
Strictly!November 12-én szombaton újra ellátogat Győrbe a Strictly! csapat és a magyar élvonal "csúcsragadozója" SLAM JR aki újabban Grandmaster Slam néven is pörög lévén,hogy a 20év munkássága után kijár e cím olyas valakinek aki soha nem adta el a lelkét és mai napig maradt az igényes előre mutató zenei vonalnál.

Strictly!

November 12-én szombaton újra ellátogat Győrbe a Strictly! csapat és a magyar élvonal "csúcsragadozója" SLAM JR aki újabban Grandmaster Slam néven is pörög lévén,hogy a 20év munkássága után kijár e cím olyas valakinek aki soha nem adta el a lelkét és mai napig maradt az igényes előre mutató zenei vonalnál.

Goyes lassan 3 éve dolgozik együtt a Strictly! csapattal és az ezzel járó drasztikus fejlődés sem maradt el ,mindezt meggondoltabb szettjei és összetettebb saját felvételei igazolják.

t.a.c.a. mára talán Győr egyik legkedveltebb lemezlovasa és a trendy hangzása teszi igazán különlegessé ezt az estét.

Nyerj két személyre szoló belépőjegyet november 3-án 20h kor kezdödő Strictly! műsorban a Justmusic.fm adásán ahol Goyes és t.a.c.a. fogja igazolni mennyire is érdemes velünk tartani azon a bizonyos szombaton.

Gyertek és érezzük jól magunkat egy jó társaságban,ahol csak a "szigorúan zene" számít !

helyszín: Mojito Club(Győr Pápai út 39)


Flyer

Archív partyajánlók

  • [2012-06-08] Wobulator Season Open, The Beach w/ PALOTAI, Baron, Lada
     

    A WOBULATOR nevű nagysikerű partysorozat idén nyáron visszatér! 2011-hez hasonlóan idén is a dubstep, drumstep és az electro lesz nálunk főszerepben. A nyár első nagy bombáját június második péntekén robbantjuk a tavaly nyárról már jól ismert fehérvárcsurgói tópart szabadtéri szórakozóhelyén, a The Beachen!

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó