Pulzar

Pearl! flyer

Belépő
MindenkinekIngyenes

Partyajánló

Pearl! @ A régi Cökxpon Café Theater, Budapest

Fellépők
Továbbá még: Kay-D, Snorkle, Relief
Dátum 2011. november 5.
Helyszín A régi Cökxpon Café Theater, Budapest, 1095 Soroksári út 8-10. (Boráros tér)
Stílus Minimal, Tech-house, House
Pearl!November 5.-én újabb részhez érkezik a Pearl! party sorozat. Az első bulit követően pozitív visszajelzéseket kaptak, így ezen felbuzdulva a szervezők úgy döntöttek, hogy megcsinálják a második részét is a dolognak. A bulinak továbbra is a Cökxpon Ambient ad helyet /Budapest - Boráros tér/, mely az Önmaga kis hangulatával és feelingjével kellő kiegészítése a minőségi zenének.A régi Cökxpon Café Theater, Budapest, 1095 Soroksári út 8-10. (Boráros tér)

Pearl! @ A régi Cökxpon Café Theater, Budapest

November 5.-én újabb részhez érkezik a Pearl! party sorozat. Az első bulit követően pozitív visszajelzéseket kaptak, így ezen felbuzdulva a szervezők úgy döntöttek, hogy megcsinálják a második részét is a dolognak. A bulinak továbbra is a Cökxpon Ambient ad helyet /Budapest - Boráros tér/, mely az Önmaga kis hangulatával és feelingjével kellő kiegészítése a minőségi zenének.

 Az estnek két kiemelkedő vendége lesz! Mind két Úriember összesen több mint 200 megjelenéssel van jelen a Beatport-on, mind ketten a műfaj elitjébe tartozó producerekkel és dj-kel dolgoztak már együtt, valamint mind kettőjük saját műsorral rendelkezik a  Pure.fm-en.

A rövid bevezető után rántsuk le a leplet; akikről eddig szó volt, Ők nem más mint Kay-D valamint East Cafe!

Kay-D-ről minden képen érdemes elmondani, hogy trackjei a Mistiquemusic, a Morphosis Rec., a CLS Music és többek közt a Deepsession Recordings-nál láttak napvilágot ( természetesen a sort még lehetne folytatni...), valamint, hogy a Lost Continents című műsor vezetője. Zenéi tele vannak energiával, gazdag dallam világgal rendelkeznek és érzelemmel telitettek. Dolgozott már együtt Ivan Nikusev-vel, Matteo Monero-val, Loquai-al, Ozgur Ozkan-nal és még sokan másokkal.

Aztán, hogy az est másik fénypontjáról se feledkezzünk meg! East Cafe zenéi sem törpülnek el; az Ő hangzásvilága egy kicsit

nyugtatóbb, elgondolkodtatóbb! East Cafe a Morphosis Records Show egyik műsorvezetője, szerzeményi szintén ott vannak a Mistiquemusic-nál, a Morphosis Rec.-nál, a Silk Digital-nál, valamint a Digital Sensation UK -nél (...és természetesen a felsorolást itt is lehetne bőven folytatni...). Ő sem kisebb nevekkel dolgozott már együtt mint pl.: Eryo, Tom Lue, Elfsong vagy éppen Loquai.

Az est további két fellépője Relief valamint Snorkle.

A két dj többször dolgozott már együtt, rendkívül jó viszony köti Őket össze a hétköznapokban. Mind a kettőjük elhivatottságának érzi a minőségi progressive zene megkedveltetését az emberekkel, ezért is gondolták úgy, hogy " egységben az erő", és próbálnak egy közös cél érdekében

keményen együtt dolgozni.

Relief az elmúlt években sok helyen fordult meg, ahol mindenképen ezt az igét hírdette; legnagyobb fellépései közt szerepel: Dave Seamen / Studió - 2008.DEC./

Snorkle heti rendszerességgel szerepel a rádióhallgatók elött; saját műsora van a Nightport.Fm-en, melynek címe Monday's Rest. A műsor keretein belül is sok tehetséges emberrel dolgozott már együtt; de Ő is úgy vélekedik, hogy klub kereteken belül is meg kell szerettetni az emberekkel a efajta hangzásvilágot.

Tehát!:

November 5 - Cökxpon /Budapest/

Pearl!2

kezdés: 22:00

belépés: INGYENES!


Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó