Pulzar

BudapestDeepCafé pres. The Lounge  flyer

Partyajánló

BudapestDeepCafé pres. The Lounge  @ Platz, Budapest

Fellépők
Dátum 2011. november 2.
Helyszín Platz, Budapest, 1050. Szent István tér 4-5.
Stílus Lounge, House, Electronica
BudapestDeepCafé pres. The Lounge Hatalmas, tátongó űr töltődik fel újra tartalommal, minőséggel, élettel, muzsikával: a BDC estek ismét bearanyozzák az életünket! 2011. november 2-tól a hőn szeretett lazulós zenei program a budapesti Szent István Tér (Bazilika) Paulaner’s Platzon simogatja a lelkeket novembertől szerda esténként 18 órától.Platz, Budapest, 1050. Szent István tér 4-5.

BudapestDeepCafé pres. The Lounge  @ Platz, Budapest

Hatalmas, tátongó űr töltődik fel újra tartalommal, minőséggel, élettel, muzsikával: a BDC estek ismét bearanyozzák az életünket! 2011. november 2-tól a hőn szeretett lazulós zenei program a budapesti Szent István Tér (Bazilika) Paulaner’s Platzon simogatja a lelkeket novembertől szerda esténként 18 órától.

 Rizkid & Kormix szerencsére nem bírta sokáig a közös „gyermek”, a BDC pihentetését, arról nem is beszélve, hogy rengeteg visszajelzést kaptak, hogy másoknak is hiányoznak azok a meló utáni, családias hangulatú zenei kirándulások, amikhez az elmúlt évek során hozzászoktak a pesti betyárok. A BDC visszatérése valóságos evangélium a vájtfülűek számára. Mivel nem tömegrendezvényről van szó, hanem elsősorban az igényes, kulturált szórakozás egy igen kifinomult formájáról, bizton számíthatunk arra, hogy nemcsak a zenei felhozatal, hanem a rendezvényeket látogató közönség is válogatott marad – ahogyan azt a BDC első négy évében is tapasztalhattuk. A lényeg a muzsika mindenek feletti szeretete és tisztelete, hogy ezeken az estéken ne a nívó menjen a mennyiség rovására. Itt nem fog sneki tömegízlést kielégítő, kommersz hallgatnivalóba botlani. A BDC pres. The Lounge, ahogyan a neve is elárulja, elsősorban a deep house, lounge és chill out stílust helyezi a figyelem középpontjába. A vendégek is ennek megfelelően kerülnek kiválasztásra hónapról hónapra. Feltűnnek majd rég eltűntnek hitt, vagy éppen még fel sem tűnt autentikus DJ-k, meg nem értett művészek és a valódi underground jeles képviselői. Az első hónapban olyan kiválóságok állnak majd a lemezjátszók mögé a szerdai napokon, mint a Stereostrip, Mike Newman, Marcelo Mas, Plastik Soul & Studiohead, valamint Paul Mad.

Startol a PRIME FM-en is a BDC LIVE! – a műsorindulás napja az első Lounge parti másnapjára, csütörtökre esik. November harmadikától a Prime Fm jóvoltából tehát hétről hétre csütörtök esténként tetten érhetőek lesznek a virtuális éterben is a „drímtím” látható-hallható adásai.

Akik annak idején figyelemmel kísérték a BudapestDeepCafé történetét, tudják, a többieknek pedig eláruljuk: a BDC nem csupán a minőségi elektronikus zenéről szól, hanem a vizuális ingerek egymásutánjáról is, mely szorosan illeszkedve a muzsika hangulatváltásaihoz, ugyanakkor külön egységet képezve „testesíti” meg a az audiovizuális élmény lehengerlő, művészi egységét. A BDC ennél fogva egy DJ mixben és VJ show-ban kiteljesedő, egyedi élmény, amitől az embereknek nemcsak a szája, de a szeme is „tátva” marad. Az egyes adások és estek során számtalan vendég VJ szerepelt a csapattal. Az új felállásban a legendás Urbanizer lesz a rezidens, de bizton számíthatunk újabb tehetségek felbukkanására is.

Kattanjatok rá újra e tartalmas vállalkozásra, hogy ne üresben kattogjatok! 

Esemény: http://www.facebook.com/event.php?eid=180566982020403

http:/​/​www.budapestdeepcafe.com ; http://www.facebook.com/BDC.co

MM_VAMP


Flyer

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó