Pulzar

Partyajánló

Ghetto Bazaar Shakedown @ Mika Tivadar Mulató, Budapest

Fellépők
Továbbá még: Fonetik
Dátum 2011. szeptember 3.
Helyszín Mika Tivadar Mulató, Budapest, 1075 Kazinczy u. 47.
Stílus Discopunk, Electroclash, Electronica, House,
Nu Rave
Ghetto Bazaar ShakedownMagyarország egyetlen, kizárólag a globáltánczenékre szakosodott csapata, a Ghetto Bazaar szeptember 3-án este a Mika Tivadar Mulatóban pakolja ki a legfrissebb portékáit a tánctérre. Ebben az egyedülálló kirakodóvásárban sokféle náció és ritmus keveredik össze-vissza: a gettóbazári dj-k, Fonetik és Popbitch ezúttal is a legforróbb latin-amerikai, afrikai, arab és karibi eredetű modern tánczenékből válogatva rendeznek reggelig tartó risza-fiesztát.Mika Tivadar Mulató, Budapest, 1075 Kazinczy u. 47.

Ghetto Bazaar Shakedown @ Mika Tivadar Mulató, Budapest

Magyarország egyetlen, kizárólag a globáltánczenékre szakosodott csapata, a Ghetto Bazaar szeptember 3-án este a Mika Tivadar Mulatóban pakolja ki a legfrissebb portékáit a tánctérre. Ebben az egyedülálló kirakodóvásárban sokféle náció és ritmus keveredik össze-vissza: a gettóbazári dj-k, Fonetik és Popbitch ezúttal is a legforróbb latin-amerikai, afrikai, arab és karibi eredetű modern tánczenékből válogatva rendeznek reggelig tartó risza-fiesztát.

Hatalmas karneváli kavalkád várható tehát: a UK funky-tól a balkan-house-ig, a kolumbiai cumbiától az angolai kuduróig, a brazil baile funktól a mexikói 3ballig, a moombahtontól a tropical bassig - ez az egyetlen buli Budapesten, ahol néhány óra alatt körbetáncolhatod a világot.


Fonetik + Popbitch (Ghetto Bazaar)

Belépés: Ingyenes!

Facebook eseményoldal:

http://www.facebook.com/event.php?eid=247952595237926

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó