Pulzar

Partyajánló

PlayRound: Soundkitchen presents @ Mika Tivadar Mulató, Budapest

Dátum 2013. január 26.
Helyszín Mika Tivadar Mulató, Budapest, 1075 Kazinczy u. 47.
Stílus ismeretlen
PlayRound: Soundkitchen presentsA hazai indie rock mezőnyben rendhagyó formációnak számító együttest két gitáros-énekes-frontember, Poniklo Imre (Amber Smith) és Mayer R. Noel (The Walrus) alapította egy amerikai zenésszel, Michael Zweckerrel, akit a nagyközönség a Kispál és a Borz utolsó két stúdióalbumának dobosaként ismert meg. Külföldön is lelkes kritikák méltatják 2012-es bemutatkozó Melody című albumukat.Mika Tivadar Mulató, Budapest, 1075 Kazinczy u. 47.

PlayRound: Soundkitchen presents @ Mika Tivadar Mulató, Budapest

A hazai indie rock mezőnyben rendhagyó formációnak számító együttest két gitáros-énekes-frontember, Poniklo Imre (Amber Smith) és Mayer R. Noel (The Walrus) alapította egy amerikai zenésszel, Michael Zweckerrel, akit a nagyközönség a Kispál és a Borz utolsó két stúdióalbumának dobosaként ismert meg. Külföldön is lelkes kritikák méltatják 2012-es bemutatkozó Melody című albumukat.



21.00 PlayRound: Soundkitchen presents The Poster Boy  A hazai indie rock mezőnyben rendhagyó formációnak számító együttest két gitáros-énekes-frontember, Poniklo Imre (Amber Smith) és Mayer R. Noel (The Walrus) alapította egy amerikai zenésszel, Michael Zweckerrel, akit a nagyközönség a Kispál és a Borz utolsó két stúdióalbumának dobosaként ismert meg. Külföldön is lelkes kritikák méltatják 2012-es bemutatkozó Melody című albumukat. www.soundkitchen.hu A koncertre a belépő: 600 HUF  23.00 Mika Massif – DJ Mezősimán  Eklektikus tánczene. Barázdában a funk!

Régebbi partyk ebből klubból

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó