Pulzar

Housefactorya Tour 2011 flyer

Belépő
MindenkinekIngyenes

Partyajánló

Housefactorya Tour 2011 @ Pub Daddy, Siófok

Fellépők
Dátum 2011. június 17.
Helyszín Pub Daddy, Siófok, Petőfi Sétány 3.
Stílus House, Tech-house
Housefactorya Tour 2011Június 17-én indul az igazi nyári szezon a Housefactorya életében. Rem-C népszerű Justmusic.Fm-es műsora és klubestje immár Siófokon hódít, azon belül is a Pub Daddy-ben!Pub Daddy, Siófok, Petőfi Sétány 3.
Az esemény résztvevői:
1 vendég igazolt vissza, például: REM-C
összes résztvevő megtekintése

Housefactorya Tour 2011 @ Pub Daddy, Siófok

Június 17-én indul az igazi nyári szezon a Housefactorya életében. Rem-C népszerű Justmusic.Fm-es műsora és klubestje immár Siófokon hódít, azon belül is a Pub Daddy-ben!

 Kétségtelen, hogy az Housefactorya történetének eddigi legsikeresebb évét írjuk, a hamisítatlan house hangzás egyik legmarkánsabb hazai képviselőjeként pedig a legjobb nyári szezon előtt áll a zenei vállalkozás. A június 17-ei éjszakán egy országszerte közkedvelt – s még mindig ifjoncnak számító – DJ vendégeskedik a kellemes siófoki klub lemezjátszói mögött: 3l3ktro Groove! A budapesti vasárnapi partiélet egyik népszerű alakja ő, akit zömmel a híres Coronita Music Club rendezvényein lehet látni és hallani, de gyakorta tűnik fel a neve az ország legkülönbözőbb pontjain mint vendégelőadó. Elektro Groove – aki anno egy Justmusic DJ Championshipen vetette észre magát a nagyvilággal – vélhetően máris teletömte a lemezestáskáját a nyár legforróbb klubslágereivel, hogy alaposan megtáncoltassa vele még a legpuhányabb partiarcokat is!

A műfaj rutinos tolmácsolója, Rem-C mester és az ő elképesztő tehetséggel bíró öccse (a tehetség családban maradt) veti még bele ezen az ominózus éjjelen a 4/4 bűvkörébe, hogy magával ragadja mindazokat, akik a táncparkettre merészkednek. Ha valaki a nyári szabadságolását későbbre igazította, azoknak jó hír, hogy nem maradnak később sem Housefactorya bulik nélkül a magyar tenger déli partján, ugyanis a siófoki Pub Daddy-ben minden csütörtökön elementáris house partikkal visz majd fényt az éjszakába.

www.myspace.com/housefactoryaradioshow

www.facebook.com/HouseFactorya



szöveg: MmagdiVAMP


Flyer

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó