Pulzar

Magical Night flyer

Belépő
LányoknakIngyenes
Fiúknak1 000 Ft

Partyajánló

Magical Night @ Creol, Budapest

Fellépők
Továbbá még: Kato
Dátum 2011. május 6.
Helyszín Creol, Budapest, Budapest, V.ker. Roosevelt tér 7-8.
Stílus Dance, Disco, House, Rnb
Magical NightMájus 6.-án Pénteken a megszokott lendülettel és iramban indul az újabb hétvége. „Elvarázsolunk”, hiszen a Creol Bar egy igazi unicummal jelentkezik!Creol, Budapest, Budapest, V.ker. Roosevelt tér 7-8.

Magical Night @ Creol, Budapest

Május 6.-án Pénteken a megszokott lendülettel és iramban indul az újabb hétvége. „Elvarázsolunk”, hiszen a Creol Bar egy igazi unicummal jelentkezik!

 Az est folyamán Matliák Eszter Divattervező 2011 tavaszi - nyári kollekcióját tekintheti meg a Nagyérdemű az Absolute Modells Management által biztosított csinosabbnál csinosabb lányokon.

A Creol Bar és a PrivateBank Hungary Zrt. bemutatja a Magic Fm Rádiót, az első olyan magyarországi rádiót, amely 3D hangzásban „sugározza” sokszínü és minőségi zenei palettáját.

Érdemes korán érkezni, hiszen az első 100 vendéget, - aki a Magic Fm hossteseivel partyfotót készíttet magáról - egy különleges,  V.I.P. Magic Energy Drinkre invitáljuk meg, melyet a Magic Fm hosstesei „szolgálnak fel”, Magic Style öltözetben. Gondoltunk az „autó őrültekre” is: a Creol Bar előtt kiállított Magic Fm Tunning járgány gondoskodik arról, hogy egész este „csillagokat” láss.

Egy igazán „varázslatos” éjszaka, a Magic Fm élőközvetítésével és a Magic Dj Teammel. Éjfélig különleges zenei szettel jelentkezik Tigran, a Magic Dj Team képviseletében. A party hangulat folytatását a Creol Bar rezidense, Dj Kato garantálja.

Bulizz egy felejthetetlenül „varázslatosat”, Budapest egyik legszinvonalasabb szórakozóhelyén a meghívott celebekkel, a Magic Fm müsorvezetőivel és a Magic Dj Team tagjaival.

Az igényes dallamokról mint minden pénteken most is a rezidens, Dj Kato (Funky-RnB-Sláger) gondoskodik. Elő zene DJ Tigran a stílus adott és említett. Tigran a Magic FM VIP Party meghívott zenésze.

Hölgy vendégeink számára most sem maradhat el az Ingyenes Szépség Sarok.
Engedjék meg, hogy profi munkatársaink segítségét kölcsönözve - amennyiben nem volt idő rá a korai kezdés miatt – smink és haj viseleteiket felfrissítsük.

23:00 órától Divatbemutató, ahol Matliák Eszter kiváló divattervezőnk ruháit mutatjuk be az Absolute Modells Management által biztosított kifutóra termett szépséges hölgyei segítségével.

23:30 órától természetesen a már jól ismert hangszínek felcsendülésével elkezdődik a feltétlen és felhőtlen szórakozás, hiszen a lemezjátszók mögé Dj Kató érkezik.

A korai kezdéshez szükséges alaphangulatot Ingyenes Welcome Étel Bár & Welcome Drink a DropWine kínálatából, fokozza.

1051. Budapest Roosevelt tér 7-8.

Infoline : +36 70 3967892

Nyitva : 20:00 - 05:00

www.creol.hu
& facebook.com/creolbar

Modelleinket az Absolute Models management biztosítja.

Welcome Drinkjeinket a DROP Wine biztosítja - Te még mindíg sörözöl?


Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó