Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 000 Ft

Partyajánló

Új partysorozat Sterbinszkyvel és a ROXY DJ-kkel a Creolban! @ Creol, Budapest

Fellépők
Továbbá még: Flash
Dátum 2009. november 26.
Helyszín Creol, Budapest, Budapest, V.ker. Roosevelt tér 7-8.
Stílus House
Új partysorozat Sterbinszkyvel és a ROXY DJ-kkel a Creolban!Ahogy a címből is látszik, egy nemrég indult új partysorozatról szeretnék beszámolni, melynek keretében minden hónap egyik szerdai vagy csütörtöki napján 3 ROXY DJ fogja szolgáltatni a talpalávalót a budapesti Creol Clubban!Creol, Budapest, Budapest, V.ker. Roosevelt tér 7-8.

Új partysorozat Sterbinszkyvel és a ROXY DJ-kkel a Creolban! @ Creol, Budapest

Ahogy a címből is látszik, egy nemrég indult új partysorozatról szeretnék beszámolni, melynek keretében minden hónap egyik szerdai vagy csütörtöki napján 3 ROXY DJ fogja szolgáltatni a talpalávalót a budapesti Creol Clubban!

Pleasure @ Club Creol - Új partysorozat Sterbinszkyvel és a ROXY DJ-kkel a Creolban!

 

 A havonta esedékes partyk állandó házigazdái Sterbinszky, Flash és 5vös lesznek. A Pleasure nevet felvett partysorozat első állomása múlt hónapban már lezajlott, november 26-án, csütörtökön azonban ismét lehetőséged adódik részt venni az eseményen!

 

Ezeken a partykon az „örömzenélésé” lesz a főszerep, vagyis mindhárom DJ a legkedvesebb kedvenceit fogja elsősorban szerepeltetni a zenei repertoárjában, s ezt az oldott, vidám hangulatot igyekszenek teljes mértékben átragasztani a közönségre is! Sterbinszky szettjei alatt minden bizonnyal hallható lesz például a Jason Millel együtt elkészített két vadonatúj Tiesto-remix, a Louder Than Boom, melyet maga Tiesto is előszeretettel pörget szettjeiben és saját rádiós műsorában, illetve a Beatportal Tiesto-remixversenyén is elindult, szintén komoly nemzetközi sikerekre esélyes Knock You Out-hoz készült átirat!

 

További jó hír a bulisorozattal kapcsolatban, hogy az eseményeknek a Lánchíd pesti hídfőjénél (Roosevelt tér 7-8.) helyet adó Creol Clubba a belépés minden alkalommal éjfélig ingyenes lesz!

 

Nincs más tehát hátra, minthogy november 26-án, csütörtökön este összeszedd barátaidat, nyakatokba vegyétek a fővárost és végül együtt elinduljatok a Creol Clubba egy őrült éjszakára!

 

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó