Pulzar

Lipstick Night flyer

Belépő
Mindenkinek1 000 Ft

Partyajánló

Lipstick Night @ 4Bro Bisztró, Budapest

Fellépők
Dátum 2011. április 27.
Helyszín 4Bro Bisztró, Budapest, Csörsz utca 14-16.
Stílus Dance, Disco, House
Lipstick NightÁprilistól fellélegezhetünk, hogy legyen mit kifújni a tánc hevében: beindul a Lipstick night a 4Bro-ban. Az igazi house végre tető alá kerül Budapesten, hiszen négy kiváló „ház”-mester gondoskodik az alapozásról, a falazásról és mindennek a tetejéről: a Muzzaik (Danny-L és Sullivan), Soneec és Lauer!4Bro Bisztró, Budapest, Csörsz utca 14-16.

Lipstick Night @ 4Bro Bisztró, Budapest

Áprilistól fellélegezhetünk, hogy legyen mit kifújni a tánc hevében: beindul a Lipstick night a 4Bro-ban. Az igazi house végre tető alá kerül Budapesten, hiszen négy kiváló „ház”-mester gondoskodik az alapozásról, a falazásról és mindennek a tetejéről: a Muzzaik (Danny-L és Sullivan), Soneec és Lauer!

 A tavaly David Guettával turnézó Muzzaik duót az utóbbi években elért eredményeik nyomán nyugodtan és túlzás nélkül sorolhatjuk a nemzetközi élvonalba. Az amerikai sztár DJ, Roger Sanchez már rég felismerte a bennük rejlő etalont, és rendszeresen meg is jelenteti a zenéiket, sőt tavaly velük nyitott az ibizai Stealth Live! partisorozata. Meghívták már őket az Amsterdam Dance Eventre és a Miami WMC-re is. És ez csak a jéghegy csúcsa! A duó meghódította a fél világot, most pedig a Lip Recording másik két oszlopos tagjával és alapítójával, a szintén figyelemre méltó nemzetközi siekreket arató Soneec-kal és Lauerrel karöltve hozzák házhoz a house-t.

A fővárosiak tehát abban a szerencsés helyzetben lehetnek, hogy nem kell nekik drága belépőket venni és több száz kilométereket utazni, hogy kedvenceiket láthassák, hallhassák. Most egyszerre mind a négyen ott lesznek egy estén, hogy elkényeztessenek minket lemezestákájuk legjobb korongjaival. Nekünk nincs más dolgunk, mint kihasználni ezt a fölöttébb előnyös helyzetet és élni vele, amikor csak lehet!

Addig is egy kis ajándék (mix) ráhangolódásképpen Soneec-tól:

www.liprecordings.com/LIPSTICK/


Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó