Pulzar

Partyajánló

Partyfaces, Juice & Café születésnap @ Juice & Cafe

Fellépők
Dátum 2011. április 24.
Helyszín Juice & Cafe
Stílus House
Partyfaces, Juice & Café születésnapProgramok: 16:00-tól 20:00-ig: amerikai autó kiállítás, táncbemutató a Starlight Dance Company-vel és mixer show (közben egész délután légvár a kicsiknek) 20:00-tól PARTY! Először a Partyfaces Dj-k (Kozy, Falco Maxxis, May-Flay, Gery, Crest) adják a talpalávalót, később pedig a RISE FM-től DAVIS és NIKOLA, a NITEFORCE oszlopos tagjai fokozzák a hangulatot a tetőfokra. Egész nap és éjjel italakciók az italstandoknál: Heineken, Rézangyal, Jack Daniels, Finlandia, Soproni. Az eseményre partybuszt indítunk Ócsáról és Alsónémediről (igény esetén máshonnan is). A BELÉPÉS INGYENES!!! www.facebook.com/davisniteforce www.facebook.com/nikolaniteforce http://www.facebook.com/PartyfacesJuice & Cafe

Partyfaces, Juice & Café születésnap @ Juice & Cafe

Programok:
16:00-tól 20:00-ig: amerikai autó kiállítás, táncbemutató a Starlight Dance Company-vel és mixer show (közben egész délután légvár a kicsiknek)
20:00-tól PARTY! Először a Partyfaces Dj-k (Kozy, Falco Maxxis, May-Flay, Gery, Crest) adják a talpalávalót, később pedig a
RISE FM-től DAVIS és NIKOLA, a NITEFORCE oszlopos tagjai fokozzák a hangulatot a tetőfokra. Egész nap és éjjel italakciók az italstandoknál: Heineken, Rézangyal, Jack Daniels, Finlandia, Soproni. Az eseményre partybuszt indítunk Ócsáról és Alsónémediről (igény esetén máshonnan is). A BELÉPÉS INGYENES!!!
www.facebook.com/davisniteforce
www.facebook.com/nikolaniteforce
http://www.facebook.com/Partyfaces

Programok: 16:00-tól 20:00-ig: amerikai autó kiállítás, táncbemutató a Starlight Dance Company-vel és mixer show (közben egész délután légvár a kicsiknek) 20:00-tól PARTY! Először a Partyfaces Dj-k (Kozy, Falco Maxxis, May-Flay, Gery, Crest) adják a talpalávalót, később pedig a RISE FM-től DAVIS és NIKOLA, a NITEFORCE oszlopos tagjai fokozzák a hangulatot a tetőfokra. Egész nap és éjjel italakciók az italstandoknál: Heineken, Rézangyal, Jack Daniels, Finlandia, Soproni. Az eseményre partybuszt indítunk Ócsáról és Alsónémediről (igény esetén máshonnan is). A BELÉPÉS INGYENES!!!  


Line-up

  • Davis
  • Nikola

Flyer

Kapcsolódó cikkek

  • Sónar 2011

    Június 16-tól 18-ig ismét megrendezik Európa leghíresebb és talán a világ egyik legkiemelkedőb elektronikus zenei és kultúrális fesztiválját, a Sónar 2011 fesztivált Barcelonában.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó