Pulzar

Belépő
Mindenkinek800 Ft

Partyajánló

Friday Night @ Julian

Fellépők
Dátum 2011. április 2.
Stílus House
Friday Night @ JulianÁprilis első napján (avagy a bolondok napján) a Cha Cha Chába látogat a Hungarian House Mafia oszlopos tagja DJ JULIAN !

Friday Night @ Julian

Április első napján (avagy a bolondok napján) a Cha Cha Chába látogat a Hungarian House Mafia oszlopos tagja DJ JULIAN !

Április első napján (avagy a bolondok napján) a Cha Cha Chába látogat a Hungarian House Mafia oszlopos tagja DJ JULIAN !
Az est házigazdája Dj Laca, valamint Dj Lagu!
Gyere és bolondulj meg a bolondok napján!
Belépő egész este 800 Ft !
Face & Dress Control !
[url]http:/​/​chachachadisco.hu[/​url]
[url]http:/​/​djjulian.hu[/​url]
[url]http://myspace.com/julianhun[/url]

Line-up

  • Julian

Flyer

Archív partyajánlók

  • [2012-01-13] Galactic Boogie pres. Nu Disco On Ice
    @ U26, Budapest

    Az első fagyos kísérlet forró fogadtatásának köszönhetően újra csúsztatásra csábít a Hungarian Nu-Disco és a Galactic Boogie tűzről pattant legénysége január 13-án, pénteken. Az Eiffel téri koripályán vár minden kis- és nagypályás nu disco rajongót (a forralt bor mellett) lemezestáskája legjavával Holic, Add2Basket, Christian Cardwell, DJ Szett és Mahagonee. Itt nem lesz forró a talaj senki lába alatt, de a kedélyállapot egész biztosan ismét a tetőfokára hág a jobbnál jobb zenék jóvoltából.
  • [2011-12-30] Nu Disco On Ice
    @ Eiffel tér

    December 30-án jégre visz a Galactic Boogie csapata, hogy a nu disco szerelmesei egy igazi sikamlós bulival csússzanak át az év utolsó napjába.
  • [2011-11-05] Galactic Boogie
    @ U26, Budapest

    A Galactic Boogie partisorozat egyik bölcsőjének is tekinthető 'The Hungarian Nu-Disco Club' facebook csoport létszáma nemrég meghaladta az ezer főt. Ezt a kerek számot szeretnénk mi, Galactic Boogie DJ-k, azaz Add2Basket, Holic és DJ Szett, egy közönségtalálkozóval egybekötött partival megünnepelni Veletek, november 5-én, szombaton, a budapesti U26-ban. Az ünnepi hangulatot a finom muzsikák mellett különleges dekorációval és vizuállal készülünk az egekig fokozni.
  • [2011-10-07] Galactic Boogie presents Fernando
    @ U26, Budapest

    Újabb külföldi vendéggel lepi meg a közönséget a Galactic Boogie csapata! A nu disco rajongók a 2020 Soundsystem sármos frontemberével, Fernandóval pacsizhatnak össze, ha lerucannak október 7-én este az U26-ba.
  • [2011-05-27] Galactic Boogie - Nu Disco In Town Again
    @ U26, Budapest

    Minden várakozást felülmúlt a party április elsejei bemutatkozása. Ezzel az egy éjszakával elegendő bizonyíték gyűlt össze a rendezvény folytatásához, hiszen kiderült: a nu disco stílusnak nemcsak, hogy létjogosultsága, de egy lelkes kis közönsége is van Budapesten!
  • [2011-04-01] SpaceWalker’s Guide To Galactic Boogie
    @ U26, Budapest

    2011. április 1-én senkivel sem járatják a bolondját – legalábbis a budapesti U26-ban! Egy új, havi rendszerességgel jelentkező klubest debütál az év legszeszélyesebb hónapjának első éjszakáján - kifejezetten a NU DISCO jegyében!
  • [2012-11-30] Trance Mission Tour
    @ aClub Szombathely

    Újra Trance Mission buli az aclub falain belül!
  • [2012-09-05] Wonder Bumm 2
    @ Instant, Budapest

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó