Pulzar

I Love Deep 9. Születésnap flyer

Belépő
ILD VIP CARD egész éjjel1 500 Ft
22.00-23.002 000 Ft
23.00-00.002 500 Ft
éjfél után3 000 Ft

Partyajánló

I Love Deep 9. Születésnap

Fellépők
Dátum 2011. március 25.
Stílus ismeretlen
I Love Deep 9. SzületésnapKruse & Nürnberg, az új tech house generációt képviselő duó a headliner, az idén kilenc éves, I Love Deep születésnapi partyn!

I Love Deep 9. Születésnap

Kruse & Nürnberg, az új tech house generációt képviselő duó a headliner, az idén kilenc éves, I Love Deep születésnapi partyn!

 Alig öt évvel első közös megjelenésüket követően nevüket ismeri és elismeri minden tech house rajongó. Nick Warren Limában rögzített Global Underground mixét, Hernán Cattáneo Renaissance, Terry Lee Brown Jr. pedig Terry’s Café sorozatának legutóbbi kiadását érezte teljesnek egy – egy trackjük beválogatásával. John Digweed, The Timewriter, Santos, Groove Armada és még jó páran pedig szerzeményeik remixelését bízták a hamburgi srácokra. Ilyen és ehhez hasonlók történtek velük az utóbbi években, hogy mára a nagy német tech house export egyik legkapósabbjaivá váljanak. Persze az sem elhanyagolható információ, hogy olyan kiadók versengenek a kegyeikért mint az 8Bit, az OM vagy a Fred Everything nevéhez köthető Lazy Days. És hogy miért is alakult ez így, arra válasz lehet majd például I Love Deepes fellépésük is!

A születésnapi hangulatot fokozni fogja még Budai, aki nélkül nem is létezne ez az egész, Vic, aki nélkül soha nem táncolhattunk volna, például a sorozattal azonos nevű első I Love Deep trackre.

Madox egyedül is meg Lankal is hallatja majd magát. Nigel Snorter csak itt játszik majd olyan tech houset amit sehol máshol, Jámbor a Time Machine, Bios meg a Loudsociety zenei világával érkezik.

És persze itt leszel Te is, mert nélküled sem az igazi! Az elmúlt kilenc év Te is vagy! Születésnapi I Love Deep tehát március 25-én a Merlinben!

Merlin,
1056, Budapest, Gerlóczy u. 4.

Rendezvényünket csak 18 éven felüliek látogathatják. A beléptetés jogát fenntartjuk! További információk: (70) 2608006, e-mail: vip@ilovedeep.hu

Füstmentes tánctér!
Segítsd Te is a füstmentes tánctér biztosítását azzal, hogy nem gyújtasz rá a Merlin nagytermében! A füstölgők részére nyugodt füstölési körülményeket biztosít a bar rész.

Belépő (csak a helyszínen):
ILD VIP CARD egész éjjel: 1500 Ft
További belépők: 22:00-23:00 2000 Ft
23:00-00:00 2500 Ft
éjfél után: 3000 Ft

Légy tagja Te is a közösségnek: I Love Deep a Facebookon: http://www.facebook.com/ilovedeep

www.ilovedeep.hu
www.djbudai.com
http://www.myspace.com/ilovedeeprecords
http://ilike.com/artist/I+Love+Deep+Records/


Flyer

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó