Pulzar

Strictly! Christmas flyer

Partyajánló

Strictly! Christmas @ Club Expresszo, Kistelek

Fellépők
Dátum 2010. december 26.
Helyszín Club Expresszo, Kistelek, a Körforgalomnál
Stílus House, Progressive House
Strictly! Christmas2010 sem múlhat el Strictly! Karácsony nélkül. Amióta Slam Jr. elindította a híres projektet 1996-ban, azóta valóban minden esztendőben együtt karácsonyozhatunk a Mesterrel és tanítványaival. Az idei parti több tekintetben is egyedi és rendhagyó mulatságnak ígérkezik, hiszen a csillogó, nyüzsgő nagyvárosokat maga mögött hagyja a „szigorú” brigád, hogy egy valóban családias hangulatú, barátságos és kellemes karácsonyi összejövetelt tudjon prezentálni mindazoknak, akik erre vágynak.Club Expresszo, Kistelek, a Körforgalomnál

Strictly! Christmas @ Club Expresszo, Kistelek

2010 sem múlhat el Strictly! Karácsony nélkül. Amióta Slam Jr. elindította a híres projektet 1996-ban, azóta valóban minden esztendőben együtt karácsonyozhatunk a Mesterrel és tanítványaival. Az idei parti több tekintetben is egyedi és rendhagyó mulatságnak ígérkezik, hiszen a csillogó, nyüzsgő nagyvárosokat maga mögött hagyja a „szigorú” brigád, hogy egy valóban családias hangulatú, barátságos és kellemes karácsonyi összejövetelt tudjon prezentálni mindazoknak, akik erre vágynak.

 A kisteleki Club Eszpresszóról bizonyára nem egy többezres tömegrendezvény ugrik be senkinek… És valóban: a helyszín ezért is kapta ezt a találó nevet, így nem fog senki sem meglepődni, amikor betoppan, s egy kedves, csalogatóan otthonos, igazi kis zenés klubban találja magát. Éppen olyanban, amilyenből csak nagyon kevés ma kis hazánkban. Az év közben átpörgött nagy fesztiválok és megapartik után karácsonykor még inkább vágyik az emberek többsége a közvetlenségre, a bensőségességre. Slam Jr. erre tökéletesen ráérzett, amikor ezt a helyszínt meglátta. Azonnal rábólintott az Eszpresszóra. 

Ahogy Zsazsánk karrierjének két évtizedét végignézzük, rá kell jönnünk, hogy ezúttal is neki lehet igaza, mint ahogyan munkája során már számtalanszor meg is tapasztalhattuk: ő ritkán téved, vagy – mondhatni – inkább soha. Nem tévedett akkor sem, amikor maga mellé választotta a mostani karácsonyi parti két további Strictly-tagját, Lightot és Cyrust. A két ragyogó tehetségű ifjonc Slam Jr. szárnyai alatt érett művésszé avanzsált, s mostanra mind a ketten saját rajongótáborral, zenei arculattal rendelkeznek mindamellett, hogy egy emberként képviselik mindenütt a Strictly! érdekeit és ismérveit. 

A három kiváló Stritcly!-s lemezpörgető mellett a hely szellemét a szorgos és tehetséges kolléga, Olivér idézi meg, míg a vizuális ingerületeket Zäna fokozza fel látványos VJ-show-jával. És ha már Eszpresszó, akkor ott lenni kell egy Café Roomnak, ahol ugyancsak remek zenei vénával megáldott helyi betyárok táncoltatják a népet, nevezetesen Tssega és Beat’N.

Ez egy olyan karácsonyi parti lesz, ahol igazán közel kerülhettek egymáshoz a legjobb zenékkel, a legjobb barátokkal és a Strictly! tagjaival! Hozzatok magatokkal csillagszórót! 

www.strictlymusic.info

Készítette: VAMP (Various Artists Media Project, a MEDIALL-csoport tagja)

http:/​/​www.mediall.org/​vamp

 


Flyer

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó