Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 000 Ft

Partyajánló

Secret Sound @ Arany River Pub, Dabas

Fellépők
Dátum 2010. december 25.
Helyszín Arany River Pub, Dabas
Stílus House, Progressive House, Tech-house
Secret SoundKözel 2 év kihagyás után újra összeverődni látszik az a nem mindennapi társaság, akik oly sok felejthetetlen bulit töltöttek együtt szeretett Kakasunk falai mögött. Rengeteg elhíresült mondat kapott ott szárnyra és vitte hírül a dabasi partyélet hihetetlen életérzését. A múltat visszahozni bármennyire is szeretnénk, nem lehet, viszont minden adottnak látszik ahhoz, hogy ott folytassuk a történetet, ahol a LAST SUPPER-el lezártuk.Arany River Pub, Dabas,

Secret Sound @ Arany River Pub, Dabas

Közel 2 év kihagyás után újra összeverődni látszik az a nem mindennapi társaság, akik oly sok felejthetetlen bulit töltöttek együtt szeretett Kakasunk falai mögött. Rengeteg elhíresült mondat kapott ott szárnyra és vitte hírül a dabasi partyélet hihetetlen életérzését. A múltat visszahozni bármennyire is szeretnénk, nem lehet, viszont minden adottnak látszik ahhoz, hogy ott folytassuk a történetet, ahol a LAST SUPPER-el lezártuk.

A Secret Sound bulik új otthona az Arany River Pub lesz, ami pincés - undergroudos helyszínével talán visszacsempészi a hőskorbeli időszakot. A helyszínt Dynacord hanggal, fényekkel, kivetítővel turbózzuk, hogy legjobb formáját hozza.

Első felvonásunk az Arany Riverben zeneileg egy komoly kis hacacárénak ígérkezik hisz Domi egy kimondott karácsonyi deepes csomaggal készül minden korán érkezőnek. Majd Berta barátunk viszi tovább az estét laza, de annál dinamikusabb szettjével, melyben fellelhető lesz a classic prog és a modern korház zenéje egyaránt. Ezt követően a Secret Sound 2 oszlopos tagja Danny és Groove-x aka T.Norbie a mostani trendi groovos, rituális tech housokkal húzza fel a River vendégeit. Ez a fajta dinamikus techhouse hihetetlen atmoszférával bír és hajnalra reméljük, mindenki 1 emberként síkit fel kedvenc zenéink hallatán. És hogy jókedvünket tovább fokozzuk, a Mary Cafe hölgy dj-je, SylvII zenél nekünk, kinek szettje és jellegzetes hangzásvilága már ismert a dabasi fiatalok körében. Lemezes táskája a monoton technótól a proghouseon át egészen a szirének énekéig terjed.

HÁT igen! Örülök, hogy ismét ezért írhatok nektek és közölhetem, ha ti is szeretnétek tovább írhatjuk a dabasi electronikus zene történetét. Gyere el, te is és bulizz velünk a szeretet ünnepén egy összeszokott remek kis csapattal! Érkezzetek minél korábban, hogy az elejétől részesei legyetek az év legjobb bulijának! :D

Line-up

  • Berta
  • Domi
  • Danny
  • SYLVII
  • T. Norbie

Flyer

Archív partyajánlók

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó