Pulzar

Belépő
Mindenkinek800 Ft

Partyajánló

Futurevibez BD @ Fordan Biliárd Szalon & Music Club, Kecskemét

Fellépők
Dátum 2010. október 15.
Helyszín Fordan Biliárd Szalon & Music Club, Kecskemét, Csányi János Krt. 4.
Stílus Electro, Dubstep, Electro
Futurevibez BDImmáron 2 éve mássznak a kecskeméti drum-head-ek fülébe, színt víve a méltán egyre népszerűbb műfajba, melyet októberben két bulival is szeretnének megkoronázni. Sokan voltak szem és fültanúi a kezdeteknek a TEKA falai között, az igazi fesztiválélményt nyújtó buliknak a Szabadidő Központban, és a régi "föld alatti érzést" visszaidézendő Fordan Music Club pincéjében eltöltött estéknek. A Csapat a 3. szezonban is folytatja party közösség építő misszióját, kiegészülve az 3rror estekkel, amely az electro, dubstep, fidget, bassline, indie vonalat próbálja meg kicsit előtérbe hozni!Fordan Biliárd Szalon & Music Club, Kecskemét, Csányi János Krt. 4.

Futurevibez BD @ Fordan Biliárd Szalon & Music Club, Kecskemét

Immáron
2 éve mássznak a kecskeméti drum-head-ek fülébe, színt víve a méltán egyre népszerűbb műfajba, melyet októberben két bulival is szeretnének megkoronázni. Sokan voltak szem és fültanúi a kezdeteknek a TEKA falai között, az igazi fesztiválélményt nyújtó buliknak a Szabadidő Központban, és a régi "föld alatti érzést" visszaidézendő Fordan Music Club pincéjében eltöltött estéknek. A Csapat a 3. szezonban is folytatja party közösség építő misszióját, kiegészülve az 3rror estekkel, amely az electro, dubstep, fidget, bassline, indie vonalat próbálja meg kicsit előtérbe hozni!

Köszönetet szeretnénk nyilvánítani elsősorban nektek, akik hűségesen kitartotok mellettünk, a helyi mozgató rugóknak, akik nélkül nem sikerülhetett volna idáig eljutnunk! És kivétel nélkül köszönetet érdemel az összes fellépő aki tiszteletét tette nálunk! Egy szóval mindenki aki egy kicsit is tett azért hogy jobbá válhasson amit megalkottunk veletek közösen!

Október 15-én a finomabb hangzású dob basszus bulival készülünk nektek, ugyanis vendégeink egytől egyig a liquid-funk nagy szerelmesei.
Helyi képviseletben az Ideal Sound csapata, Ebullition és Varial - azaz a Pataki testvérek - fogják a talp alá valót biztosítani, míg a Catch22-ből Markov teszi tiszteletét, hogy a hangzásról egy teljes öszképet kapjunk a pezsgőtől és tortától megrészegülve! :)

Üdvözlettel az Earwig legénysége: Levo, Sherlock, GreenHell, Stabile,Markov (Catch22)


@ Kecskemét, Fordan Music Club (Csányi J. krt. 4.) 2010. 10. 15. – Péntek


Fellépnek:

Markov (Catch22)
Ebullition + Varial (Ideal Sound)
Levo + GreenHell + Stabile (Earwig)

Belépő: 800 HUF

MySpace:
http://www.myspace.com/earwighu
http://www.myspace.com/levodnb
http://www.myspace.com/ghbreakz
http://www.myspace.com/stabilespace

Aki szeretne csatlakozni a Facebook csoportunkhoz, erre a linkre kattintva megteheti:
http://www.facebook.com/group.php?gid=117213404956551



Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó