Pulzar

Belépő
MindenkinekIngyenes

Partyajánló

Crate Soul Pressure @ Instant, Budapest

Fellépők
Továbbá még: Paul Murphy, Shurikan
Dátum 2010. október 8.
Helyszín Instant, Budapest, Nagymező - Ó utca sarok
Stílus ismeretlen
Crate Soul PressureA Crate Soul testvérek visszatértek! Hosszú nyári szünet után októbertől havonta egyszer újból hallhatjátok a tőlünk megszokott táncos egyveleget!Instant, Budapest, Nagymező - Ó utca sarok

Crate Soul Pressure @ Instant, Budapest

A Crate Soul testvérek visszatértek! Hosszú nyári szünet után októbertől havonta egyszer újból hallhatjátok a tőlünk megszokott táncos egyveleget!

 A házigazdák továbbra is a Keyser & Shuriken páros, akik időről-időre egy-egy számukra kedves vendéget is elhívnak a világ minden tájáról! Az első őszi buli vendége nem más, mint a legendás Paul Murphy! 

Paul Murphy:

Paul Murphyt a 70’-es évek végén csapta meg a DJ-zés szele, mikor is a londoni Kingswood Club szervezőjeként az egyik este a rezidens DJ helyett kellett beugrania, aki nem jelent meg a zord idő miatt. A nyolcvanas években klubok tucatjában játszott Londonban, mint a JAFFAS - ebben a klubban mixeltek először jazzt a születőfélben lévő Jazz Dance színtéren - vagy a “The Electric Ballroom” Camden Townban. 1985-ben Paul Murphy elsőként nyerte el "Az Év DJ-je" címet a WIRE magazinnál. 

Néhány éves kihagyást követően a Blue Note klub rezidenseként láthatták viszont a jazz-rajongók. A kilencvenes évek végétől közel egy évtizeden át az Afro Art Records művészeti vezetőjeként és producereként számos megjelenésben közreműködött. Paul Murphy első albuma The Trip címmel 2006 végén látott napvilágot.

Bár Paul 2008 óta Budapesten él, a rendszeres nemzetközi fellépések dacára ritkán látni őt budapesti lemezjátszók mögött. Úgyhogy ragadjátok meg az alkalmat, hogy újból élőben hallhatjátok játszani!

Régebbi partyk ebből klubból

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó