Pulzar

Partyajánló

Consonance vs. Strictly! @ Vajdahunyadvár

Fellépők
Dátum 2010. augusztus 20.
Helyszín Vajdahunyadvár
Stílus Progressive House, Minimal, House, Electro
Consonance vs. Strictly!A nagy sikerű együttműködés folytatódik! A két prominens projekt, a Strictly! és a Consonance ismét egyesíti erejét és közönségét egy fantasztikusnak ígérkező szabadtéri parti kedvéért.Vajdahunyadvár
Az esemény résztvevői:
1 vendég igazolt vissza, például: POULOS
összes résztvevő megtekintése

Consonance vs. Strictly! @ Vajdahunyadvár

A nagy sikerű együttműködés folytatódik! A két prominens projekt, a Strictly! és a Consonance ismét egyesíti erejét és közönségét egy fantasztikusnak ígérkező szabadtéri parti kedvéért.

 Akkor sem kell aggódni, ha az időjárás szeszélye esőt vagy éppen vihart hoz, mert az egyre felkapottabb városligeti helyszínt úgy alakították ki, hogy rossz idő esetén is meg lehet tartani a rendezvényt.

Augusztus 20-án mindenki ünnepel, éppen ezért a Strictly! alapítója, Slam Jr. és a Consonance atyja, Ben Dive egy különleges line up-ot hozott össze erre az alkalomra. Már maga a helyszín is kuriózum, hiszen a partinak egy vár tövében kialakított vendéglő és terasz ad otthont, mely már bizonyított a Consonance közönsége előtt.

A csapat szellemi vezetője, kis hazánk egyik legismertebb elektornikus zenei újítója és DJ-je, Slam Jr. mellett a Strictly csapatából a ragyogó ízlésű Goodspeed és a szintén tehetséges ifjú, Goyes tesz fel. A kreativitásáról és energikus szettjeiről híres Ben Dive egy személyben képviseli a Consonance-t, de pörget még az est két gyakori vendége, az egykori legendás hírű formációból, a Monkzból ismertté vált G.U.L.U., valamint az ugyancsak zseniális zenészvénával megáldott Downkill is. Itt érdemes megjegyezni, hogy ők hárman nemrég megalapították a Pharma nevű formációt, és gőzerővel dolgoznak az új zenéken. Goodspeed is éppen egy új mixlemezen dolgozik, így remélhetőleg egy kis ízelítőt is kapunk ezekből az újdonságokból!

A végére hagytuk a csattanót: a buli ezúttal két extra külföldi művésszel egészül ki. Egyenesen San Franciscóból repül ide ACE-Tatsu, aki a híres amerikai metropolis éjszakai hangulatát importálja majd nekünk. 2007-ben a GU mixsorozatában találkozhatott a nagyközönség a nevével, pedig akkor még csak épphogy elkezdte pályafutását. A Loce Accelerated című zenéje fél év alatt több mint 15 mix Cd-re került fel, meghódítva egy csapásra a fél világot. Júniusban már járt nálunk, és fergeteges showt csapott a Dokkolón.

Guri pedig Izraelből érkezik, hogy megmutassa, honnan is fúj mostanában a közel-keleti szél. Ő is járt már Magyarországon, s minden alkalommal sikeresen lenyűgözte a magyar partiarcokat hömpölygő, dübörgő, ellenállhatatlanul táncoltatós zenei világával.

A történetnek tehát nincs vége, sőt! A java még csak ez után jön! Gyertek, és ünnepeljetek velünk ti is, hozzátok a kirobbanó formátokat – és természetesen a jókedveteket se hagyjátok otthon!

Készítette: a VAMP! (Various Artists Media Project, a MEDIALL-csoport tagja) 
http:/​/​www.mediall.org/​vamp

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó