Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 000 Ft
Az első 50 vendég ajándék CD-t kap.

Partyajánló

Szigorodás Székesfehérváron is! @ In the night, Székesfehérvár

Fellépők
Dátum 2010. június 12.
Helyszín In the night, Székesfehérvár, Mészöly Géza u 4.
Stílus Progressive House, House, Electro
Szigorodás Székesfehérváron is!A Budapest-Balaton tengely mentén csaknem félúton Székesfehérvár az a nagyváros, ahol a magyar undeground elektronika minden szegmense is áthalad, megfordul, érezteti hatását.In the night, Székesfehérvár, Mészöly Géza u 4.

Szigorodás Székesfehérváron is! @ In the night, Székesfehérvár

A Budapest-Balaton tengely mentén csaknem félúton Székesfehérvár az a nagyváros, ahol a magyar undeground elektronika minden szegmense is áthalad, megfordul, érezteti hatását.

2010. június 12-én a műfaj egyik legnagyobb hazai ikonja, az immár 14 éve fennálló Strictly! atyja, Slam Jr. lép fel a városban, egész pontosan az In The Night Clubban. Vele tart ebben rendhagyó akcióban a Time Machine formációból nemrég kivált Rich, valamint a Strictly-csapat egyik ifjú titánja, Goyes is. A bemelegítésről a tehetséges és rendkívül hozzáértő helyi házigazda lemezlovas, Dewsense gondoskodik majd. 
Igaz, a nyári hónap a szabadtéri rendezvényeknek kellene, hogy kedvezzen, ezúttal mégis egy teljesen zárt helyszínen tartják a partit. Köszönhető ez annak, hogy a szervezők jóval körültekintőbben jártak el kollégáiknál, ugyanis utánanéztek a hosszú távú meteorológiai előrejelzéseknek, ami nem sok jót ígért az ominózus éjszakára. A ziccert ügyesen a javukra fordítva vették a lepattanót, és találtak rá a kiváló adottságokkal rendelkező, ráadásul az időjárás viszontagságaitól is védett helyszínre. Az eredetileg tervezett „open air party" így alakult át egy biztos menedéket nyújtó, ráadásul igencsak impozáns zenei felhozatallal kecsegtető klubestté.  
A fellépők közül Slam Jr. minden tekintetben rangidősnek számít, elvégre ide s tova két évtizede áll már a lemezjátszók mögött. Nem véletlenül nevezik őt szakmai berkekben egyszerűen csak „faternak". Az elmúlt 20 esztendőben ugyanis lényeges és meghatározó munkássága jelentős mértékben hozzájárult a hazai modern elektronikus zene fejlődéséhez, és a köré épülő partikultúra elterjedéséhez. Slam Jr. azon kevesek közé tartozott és tartozik ma is, aki kompromisszumok nélkül képes a művészi értékeket, a haladást képviselni, akár széllel vagy éppen a zeneipari trendekkel, anyagi érdekekkel szemben is. nevéhez mára 14 kiadvány (köztük több szerzői album, mixalbum, DVD-film) fűződik, a mai napig a legnépszerűbb lemezlovasok közt tartják számon, a Strictly! "iskolájából" kikerült új generációs lemezlovasok mára már a DJ-társadalom megbecsült tagjai, és az ugyanezen a néven futó klubest nem kisebb neveket hozott el elsőként Magyarországra, mint John Graham aka Quivver vagy a legendás brit Shiloh. Tavaly Cyrus-szal, a csapat egyik kiváló tagjával közösen elkészítette a lenyűgöző hangzású Analogism szerzői albumát, ami ismételten új mederbe terelte a hazai közönség zenei látóterét, hatása mind a mai napig tart. Slam Jr. célja a tehetségek támogatása mellett, hogy mint az ország vezető lemezlovasa országos szinten terjessze az underground zenét és annak is legigényesebb (a Strictly! által is képviselt) változatát, irányvonalat mutatva ezzel a fiatalok számára a kulturált, ugyanakkor kiemelkedő szórakozás felé.  
Rich-et a Time Machine projekt egyik alapítójaként félig-meddig már sajátjaként adoptálta a város, hiszen a legendás fehérvári Time Machine estek rendszeresen bearanyozták az igényes helyi fiatalok életét mind zenei felhozatalával, mint hangulatával. A Hozzá kapcsolódó Justmusic.Fm-es műsorok csak tovább erősítették Rich Fehérvárhoz való kötődését, s lám, hiába vált ki a névből, a szíve visszahúzza. És tegyük a szívünket a kezünkre: szerencsére, s mindenki legnagyobb örömére. Szólókarrierjének elős lépéseként a „faterral" kooperálva most egy viharbiztos, de a táncparketten állók számára annál viharosabb jókedvet garantáló rendezvény főszereplőjeként tér vissza Székesfehérvárra. Gyanítható, hogy a régi hívek is tömeges létszámot képviselnek majd ezen az esten, akárcsak az olyanok, akik eddig valamiért lemaradtak Rich fergeteges house ritmusairól. 
www.strictlymusic.net
Készítette: a VAMP (Various Artists Media Project, a MEDIALL-csoport tagja)
http:/​/​www.mediall.org/​vamp

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó