Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 000 Ft

Partyajánló

DM klub és Technoparty az Almássy Hallban @ Almássy Téri Szabadidőközpont

Fellépők
Továbbá még: Reibina, Henry S
Dátum 2010. június 12.
Helyszín Almássy Téri Szabadidőközpont
Stílus Tech-house
DM klub és Technoparty az Almássy HallbanMost a megújult Almássy Hallban két bulit is látogathatsz egyszerre. Az egyik a már 1987 óta töretlen népszerűséggel működő Depeche Mode klub rendezvénye lesz a nagyteremben.Almássy Téri Szabadidőközpont

DM klub és Technoparty az Almássy Hallban @ Almássy Téri Szabadidőközpont

Most a megújult Almássy Hallban két bulit is látogathatsz egyszerre. Az egyik a már 1987 óta töretlen népszerűséggel működő Depeche Mode klub rendezvénye lesz a nagyteremben.

"DJ Józan Géza megtisztelő hívó szavának engedve a nyári szezont a Blasphemous Depeche Mode Club júniusi rendezvényén kezdjük meg, méghozzá a volt Almássy Téri Szabadidőközpontban, amely most az Almássy Hall néven működik. Rendkívüli tettre készülünk e fellépés alkalmával, amelyben Géza is támogat bennünket. Szokásukhoz híven ezúttal sem árulunk el cselszövésünkről semmit, a legjobban úgy cselekszetek, ha minél nagyobb tömegekben jöttök el, és jártok utána fondorlatos terveink megvalósításának."
 
A buli 9-kor kezdődik az első emeleti koncert teremben, ahol Magyarország legjobb DM tribute zenekara, a DaMage ad kb. 1,5 órás koncertet, majd úgy 11-kor beindul az igazi Depeche Mode klub. A belépő 800 Ft lesz, egységesen fiúknak és lányoknak.
 
A foci VB élő kivetítése lesz a földszinti előtérben, ahová ingynes a belépés és 100 Ft-os sörár jár hozzá extraként!
 
DM klub nyitás: 21:00
DM klub Belépő: 800 Ft
 
Perfect Session: Aftermoon "The Party"
 
A DM klubbal párhuzamosan más rendezvények is lesznek: a földszinti uszoda részben - ami egyéként nem uszodaként üzemel, hanem party-helyszínként - Aftermoon néven techno party lesz, amire a lányok ingyen mehetnek be, a fiúknak 1000 Ft lesz a belépő. A szervezők szavaival élve:
 
"Egy Techno buli, aminek az árvíz sem árthat. Egyedi helyszínen, az Almássy Téri szabadidőközpont leeresztett medencéjében bulizhatunk reggelig! Igazi underground gyár feeling, hatalmas tér, prémium hangredszer!"
 
Mindenki a ház vendége egy pohár italra és egy CD-re!
 
Lineup:
 
Levi
Steve Judge (Qualitysound.hu)
Reibina (Qualitysound.hu)
Henry S.
 
Nyitás: 22:00
Belépő: 1000 Ft
Hölgyeknek a belépő ingyenes!
 
Extrák:
Welcome Drink
Ajándék CD
Foci VB közvetítés az előtérben
 

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

  • TechnoBase.FM

    24h Techno, Dance, Trance, House and More
  • Prime FM

    A Prime FM a hazai house nagy úttörőiből és fiatal ízlésformálóiból verbuvált egy olyan ütőképes kollektívát, amivel felül kívánja írni a régió e-zenei rajongótáborának igényeit.

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó