Pulzar

Belépő
Mindenkinek30 
VIP Jegy (Álló)Ingyenes
VIP Jegy (Ülőhely)Ingyenes

Partyajánló

ASOT 450 – gyere partybusszal! @ Expo - Pozsony

Fellépők
Dátum 2010. április 9.
Helyszín Expo - Pozsony
Stílus House, Dance, Trance
ASOT 450 – gyere partybusszal!Armin van Buuren hetente jelentkező rádióműsora az elmúlt közel egy évtizedben egy meghatározó jelenséggé nőtte ki magát. Hetente közel 10 millióan hallgatják 40 rádióállomáson 26 országban világszerte, amely mostanra az egyik legnépszerűbb rádióműsor lett a tánczenei világban.Expo - Pozsony

ASOT 450 – gyere partybusszal! @ Expo - Pozsony

Armin van Buuren hetente jelentkező rádióműsora az elmúlt közel egy évtizedben egy meghatározó jelenséggé nőtte ki magát. Hetente közel 10 millióan hallgatják 40 rádióállomáson 26 országban világszerte, amely mostanra az egyik legnépszerűbb rádióműsor lett a tánczenei világban.
2009-ben a 400. jubileumi rádióműsort egy felejthetetlen sorozattal sikerült megünnepelni. 3 országban 3 fellépés 3 napon belül, s mindezek mellett egy 72 órás folyamatos rádióműsor, amelyben a 3 fellépést élő videó és audió közvetítéssel kisérhették végig az interneten. A közvetítés végén csak 1 kérdés maradt... Hogyan lehetne a következő évben a 450. adást ünnepelni. Egy évvel később megtalálták a választ a kérdésre!

2010 április elején a 450. "A State Of Trance" epizód alkalmával újabb fantasztikus rendezvényekre kerül sor. Armin és vendégfellépői két kontinensen, 4 országban, 5 éjszakán keresztül élő videó és audió közvetítéssel ünneplik meg a jubileumi epizódot.

2010. április 1-2-3. után (Toronto és New Yorkban) visszatér az ASOT csapata Európába, ahonnan két élő videó és audió közvetítésre kerül sor. Az első 2010. április 9-én (pénteken) a pozsonyi Incheba Expoban megrendezésre kerülő A State Of Trance 450 Celebration partyból, majd a záróadás április 10-én (szombaton) a wroclawi Centennial Hallból.

A pozsonyi ASOT 450 Celebration partyra egyedülálló módon most Magyarországon a Ticketbox.hu-n is megvásárolhatók a belépőjegyek, valamint partybuszt is indítunk!
Jelentkezés a partybuszra:
http:/​/​www.arminvanbuuren.hu/​asot450/​

Ajánlott videók a partyhoz

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó