Pulzar

Belépő
23.00-ig1 500 Ft
23.00 után2 000 Ft

Partyajánló

All Inn Showcase @ DPU - Cha-Cha-Cha

Fellépők
Dátum 2010. április 3.
Helyszín DPU - Cha-Cha-Cha
Stílus Electro, House, Minimal
All Inn ShowcaseElső hazai label partijára készül az All Inn csapata…DPU - Cha-Cha-Cha

All Inn Showcase @ DPU - Cha-Cha-Cha

Első hazai label partijára készül az All Inn csapata…

Az All Inn Records-ot 2009-ben Polarize és Surprise indította el! Nem titikolt céljuk az volt, hogy nemzetközileg is elismert house kiadót hozzanak létre, ahol kizárólag az általuk preferált stílusjegyek és jól megszokott hangzásvilág dominál.

A siker nem sokat váratott magára, mindjárt az első kiadványt óriási nemzetközi elismerés követte! Ezzel egyidőben startolt az All Inn Limited is, a testvér label sajátossága, hogy az itt megjelenő zenék csak bakelit formában érhetők el.

Az All Inn Records immár a 4. hivatalos megjelnéséhez közelít, a Limited a 3. sikeres kiadványon van túl. Az eddigi kiadványokról olyan előadok, mint Luciano, Ricardo Villalobos, Marco Carola, Raresh, Danny Tenaglia, Richie Hawtin, Nick Curly, Reboot, Nic Fanciulli, Audiofly, Boris Werner, Lauhaus ódákat zengnek, és előszeretettel játszák azokat. Ilyen referenciával nem csoda, hogy az All Inn lemezekből a vártnál is jóval több került értékesítésre, ráadásul a decks.de-n a legtöbb kiadvány jó ideig az első helyen szerepelt.

Az All Inn Records első label partijára Romániában a Studio Martin-ban és a Moose-ban került sor. A romániai telt házas bulik után a srácok és a kiadó művészei egy olaszországi turnéra indulnak, majd utána ellátogatnak Barcelonába a Sonar fesztiválra. És, ha még ez sem lenne elég, akkor folytathatnánk a sort a nyári Ibizai kiruccanással, de mindezek előtt egy hazai debütálásra is sor kerül.

Az első hazai All Inn Records parti vendégei a kiadó román sztárjai, Mihai Popoviciu és Jay Bliss lesz.

Előbbi neve ismerősen csenghet a hazai partiarcok számára hiszen többször megfordult már hanzánkban, legutóbb épp karácsonykor a kiskunhalasi DTD-ben! Jay Bliss számára a 2005 és 2006-os év hozta meg az igazi áttörést, akkoriban ugyanis kétszer románia legjobb feltörekvő DJ-jeként válaszották meg.

Egyedi hangzásvilága és kifinomult stílusa révén, Popoviciu-val közösen megalkották a Hermannstadt Collective formációt. Kettejük munkásságára olyan nevek figyeltek fel, mint Reboot, Valentino Kanzyani, Lauhaus, Martin Landsky és még sokan mások. Hazai oldalról a kiadó két frontembere, Surprise és Polarize adja meg a kellő ráhangolódást az estére.

Őket aligha kéne bemutatni, hiszen évek óta meghatározó alakjai a magyar DJ elitnek, munkásságuk és odaadásuk évről-évre példaértékű. Természetesen a régi barát Pöli-vel is találkozhatunk a DJ-pultban, a Made Inn és Deja Vu estek oszlopos tagja ezúttal, az All Inn hazai legénységét erősíti.

Az igényes house zene szerelmeseinek kötelező hétvégi programnak igérkezik az All Inn budapesti partija!

Flyer

Ajánlott lemezek

  • Summadayze 2010 CD – mixed by Shapeshifters

    Egy napos szilveszteri napon 1999-ben útban hazafelé, néhány ezer elszánt ember gyült össze a melbourne-i Sidney Myer Music Bowl-ban, hogy megünnepeljék egy új év kezdetét és a kezdetét annak a hamarosan világhíressé vált eseménynek a kezdetét, melyet Summadayze-nek hívtak.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó