Pulzar

Belépő
Mindenkinek3 700 Ft

Partyajánló

The Infamous Mobb Deep feat Havoc & Big Noyd @ Dürer kert, Budapest

Fellépők
Dátum 2010. március 19.
Helyszín Dürer kert, Budapest, XIV. kerület Ajtósi Dürer sor 19-21.
Stílus Hip-hop
The Infamous Mobb Deep feat Havoc & Big NoydAkkezdet Phiai klub ezúttal egy igazi nagy dobással lepte meg közönségét a Budapesten még soha nem látott két hip-hop óriás meghívásával.Dürer kert, Budapest, XIV. kerület Ajtósi Dürer sor 19-21.

The Infamous Mobb Deep feat Havoc & Big Noyd @ Dürer kert, Budapest

Akkezdet Phiai klub ezúttal egy igazi nagy dobással lepte meg közönségét a Budapesten még soha nem látott két hip-hop óriás meghívásával.

A hamisíthatatlan keleti parti hip-hop-ot játszó Mobb Deep duó karriere 1992 óta ível felfelé. Sikerük kulcsa szókimondó szövegeikben, a helyiek számára megnyerő durva New York-i akcentusban és nem utolsósorban ütős hardcore rap alapjaikban keresendő. Hitelességük tanúbizonysága hogy a két alapító közül az egyik jelenleg is börtönbüntetését tölti, de a show-nak folytatódnia kell, így az eredeti Prodigy és Havoc páros helyett jelenleg a régi jó barát Big Noyd és Havoc turnézik.
 
Mint azt már megszokhattuk az AKPH & Goodfellaz szervezéseinél, a koncert után most is pörgős DJ szet várható, olyan nevekkel, mint Frequent, Kool Kasko, Amgee, Kwest és Saiid
 
A két sztár előtt pedig Killakikitt izzítja majd a hangulatot, érdemes tehát időben érkezni!

Kapunyitás 20.00

Jegyár: 3200/3700 Ft

Elővételes jegyek kaphatók a helyszínen, valamint a Wave lemezboltban (VI. Révay köz 1.) és a Hanyag elegancia boltban XIII. Bp. Népfürdő utca 15/A

Tel: 06 70 658 0927
info@telezene.hu

Régebbi partyk ebből klubból

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó