Pulzar

Belépő
Lányoknak, éjféligIngyenes
Lányoknak, éjfél után500 Ft
Fiúknak1 000 Ft

Partyajánló

Drop House Elements – Jay Lumen & Andrewboy exclusive all night long back2back @ Drop, Szentendre

Fellépők
Dátum 2010. február 27.
Helyszín Drop, Szentendre
Stílus House, House
Drop House Elements – Jay Lumen & Andrewboy exclusive all night long back2backHamarosan!!! Már nem kell sokat várni a hazai house zenei élvonal két jeles személyiségére… A világjáró és nemzetközileg is a legjobb újgenerációs DJ-k között jegyzett Jay Lumen-re és a Coronita fenegyerekére, Andrewboy-ra!Drop, Szentendre,

Drop House Elements – Jay Lumen & Andrewboy exclusive all night long back2back @ Drop, Szentendre

Hamarosan!!! Már nem kell sokat várni a hazai house zenei élvonal két jeles személyiségére… A világjáró és nemzetközileg is a legjobb újgenerációs DJ-k között jegyzett Jay Lumen-re és a Coronita fenegyerekére, Andrewboy-ra!

Kettejük együttes fellépése mindig garancia a teltházra és a fergeteges hangulatra, ám meglepetésként, ezúttal egész estés back2back műsorral készülnek megrázni a Drop falait. :) A két vendéget az egyik helyi kedvenc Rol& vezeti fel az alkalomhoz illő warm-up szettjével…

S hogy a bemelegítés még biztosabb legyen, egyész éjjel Bols Vodka és a Red Bull akció lesz! S akár lesz-e ismét hóakadály, akár nem… a Drop PartyTaxijai ezen az estén is fáradhatatlanul dolgoznak majd rajta, hogy a helyszínre, illetve hajnalban hazajuttassanak Téged!

Hölgyeknek a belépés éjfélig Ingyenes, éjfél után 500 Ft, Uraknak egész éjjel 1000 Ft

Helyszín:
2000 Szentendre, Pap sziget
Többszáz férőhelyes őrzött parkoló!

Infoline & partytaxi: (06-30) 341-8222

www.dropclub.hu

Régebbi partyk ebből klubból

Kapcsolódó cikkek

  • Party kétezer méteren

    Január végén ismét egy kiválló francia síterep, Puy Saint Vincent ad otthont Európa egyik legnagyobb, végnélküli partykkal tarkított sí-, és snowbord fesztiváljának, a Snowattack-nek. Több mint 3500 fiatal, a nemzetközi és a magyar elektronikus-zenei élet sztárjai, őrületes sport programok: ez vár mindenkire január 26. és február 2. között.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó