Pulzar

Belépő
Mindenkinek800 Ft
Lányoknak 22.00–23.00 között400 Ft

Partyajánló

Exclusive Party & Diákok Szépe Választás @ Közgáz Klub, Budapest

Fellépők
Dátum 2010. február 20.
Helyszín Közgáz Klub, Budapest, IX. ker. Fővám tér 8.
Stílus House, Rnb
Exclusive Party & Diákok Szépe VálasztásBudapest legnagyobb iskolás partija,hihetetlen olcsó belépő és italárakkal!Közgáz Klub, Budapest, IX. ker. Fővám tér 8.

Exclusive Party & Diákok Szépe Választás @ Közgáz Klub, Budapest

Budapest legnagyobb iskolás partija,hihetetlen olcsó belépő és italárakkal!

Illetve a tavalyi sikeres Valentin napi Exlusive partit folytatjuk ahol párod is megtalálhatod ha február 14-én nem sikerült volna, mint tavaly a teltházas Műcsarnokban most is zöld karszalagot kap akinél szabad lesz az út, pirosat aki csak bulizni akar velünk!

A fellépők se amatőrök: DJ Paul House 12 év zenélés alatt 4 db CD-játszós Pioneer Show-ra fejlesztette tudását, Adriano Kanadából a legjobb r'n'b zenéket keveri majd, Barcza minden stílusban jeles, a residens Jabin pedig nem véletlen került a legjobb egyetemi klub DJ pultjába!

Diákok szépe választás az éjszaka folyamán.

Téged is vár a School Club!

Nyitás: 22.00

Régebbi partyk ebből klubból

  • [2010-11-11] Carib Splash Night
    @ Közgáz Klub, Budapest

    Sziasztok! Üdvözöl minden új tagot a The Caribbean Night partisorozat! Partivonulatunk elkísér mindenkit a Karib tengerparti electro és club zene, konga dobosokkal feljavított lelőhelyére. Csapatunk 2 szervezőből, akik nem ismernek lehetetlent, 2 dj-ből, akik megtesznek mindent azért, hogy lábaitokat felhevítsék és egy kongadobosból áll, aki elcsavarja az agyatokat egy egészen titokzatos őrült helyre!! :)

Ajánlott lemezek

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó