Pulzar

Belépő
Mindenkinek990 Ft

Partyajánló

Cool vs. Coro @ Y Bár - Jászberény

Fellépők
Dátum 2010-02-19
Helyszín Y Bár - Jászberény
Stílus Progressive House, House
Cool vs. CoroA teli pihenő után ismét felcsendülnek a dallamok a jászberényi Y-bárban, ahol a Meeting party következő felvonása lesz hallható.Y Bár - Jászberény
Az esemény résztvevői:
összes résztvevő megtekintése

Cool vs. Coro @ Y Bár - Jászberény

A teli pihenő után ismét felcsendülnek a dallamok a jászberényi Y-bárban, ahol a Meeting party következő felvonása lesz hallható.

Február 19-én pénteken most először látogat a Jászberényi éjszakába a hétvégi afterpartyikról jól ismert Miss Siva. A dj hölgy már évek óta rezidense a Coronitának, ahol hétvégente akár délutánig is szórakozhatunk a Duna-part melletti klubban szettjeire.
Mellette a Sunday Cooling rezidense 3l3ktro Groove is a lejátszók mögé áll. Egy másik női dj, Leia a Club Tarasco rezidense is fellép, Nic Kayes és a Meeting partyk rezidense Sviteck társaságában. A Classic Bar-ban: a Dirty Sound team tagjai Subway, Piper és Sadah Soul már felléptek jó pár alkalommal a jászberényi Y-bárban így ők sem ismeretlenek a nagyérdemű előtt. Titusz és Adam Jatrack két ifjú zsonglőr első bálozó így rájuk is érdemes odafigyelnetek.
A szervezők italakciókkal, vizuális vetítéssel és ajándék mix cd-kel készülnek a korán érkezőknek.
 
Nyerj belépőt a partyra: http:/​/​meetingparty.mlap.hu/​
belépő: 990 HUF

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2021 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó