Pulzar

Partyajánló

Nyit a vadonatúj Club KissKiss! @ Club KissKiss

Fellépők
Dátum 2009. szeptember 26.
Helyszín Club KissKiss, Hajmáskér
Stílus House, Tech-house
Nyit a vadonatúj Club KissKiss!Szeptember 26-án, szombaton nyit a vadonatúj Club KissKiss! Kéthetente, kizárólag kiemelt nagy programokkal várnak minden kedves érdeklődő vendéget és barátotClub KissKiss

Nyit a vadonatúj Club KissKiss! @ Club KissKiss

Szeptember 26-án, szombaton nyit a vadonatúj Club KissKiss!
Kéthetente, kizárólag kiemelt nagy programokkal várnak minden kedves érdeklődő vendéget és barátot

Új név, új dimenziók, új vezetőség, új programok: két tánctér egy kerthelyiség, két zenei stílus, kulturált környezet, udvarias vendéglátás, pénztárca-kímélő belépők, minőségi DJk/előadók, tánctér-barát zenék, emlékezetes partyk - mindez Neked, Barátaidnak és a legjobb arcoknak; egy belépő áráért! Tehát minden esély adott, hogy a "csókok klubja" a környék legkedveltebb szórakozóhelye legyen! Ráadásul nagyon könnyű megtalálni!
A klub a 8-as út mellett közvetlenül helyezkedik el Hajmáskér területén! Ezért a Balaton és Fehérvár irányából is gyorsan és könnyedén megközelíthető!


És mit kínálunk a nyitó bulin?
Több, eddig soha nem látott extrát! A nyitó buli estéjén már 18 órakor kapunyitás!
Az esti őrületre való ráhangolódást a naplemente megtekintésének közös élménye teszi még egyedülállóbbá!
Mindeközben lehetőséget kínálunk Nektek, hogy 18 - 20 óra között kedvezményes belépőt vásárolhassatok, kipróbálhassátok Turkish Bizarre egyedi kényeztetését, ingyenesen és korlátlanul fogyaszthassatok pizza különlegességekből, kipróbálhassátok hostesseink által kínált italkülönlegességeket, és még sorolhatnánk.
20 órától pedig a minőségi zenéké a főszerep, amelyeket szakmailag kiváló DJ-k, feltörekvő tehetségek prezentálnak!
Garantált partyhangulat, amely minden képzeletet felülmúl! És hogy a sikert ne bízzuk a véletlenre, már a kezdést sem aprózzuk el, hiszen legelső fellépő vendég DJ, Bárány Attila, aki Magyarországon először játszik rendhagyó korai időpontban, csak itt a Club KissKiss-ben!
És végül NE FELEJTSÜK EL, hogy ezentúl minden második héten nyitva tartunk, és kéthetente megtesszük a tőlünk telhető legjobban, hogy minél felhőtlenebbül tudjál szórakozni legjobb barátaid társaságában!
A legfrissebb információkért, bulikért mindig keresd szórólapjainkat, plakátjainkat és rendszeresen látogasd weboldalunkat!  (www.clubkisskiss.com)

FONTOS: A club kizárólag 2 hetente, nagy rendezvényekkel tart nyitva!

Nyitás Szeptember 26. szombat! Magyarországon először, 20 órai exclusive kezdéssel, a lemezjátszók mögött: Bárány Attila!

JAVASLAT: kapunyitás 18 órakor! A DJ-k már 20 órától pörgetnek! Kérünk, hogy érkezz minél korábban, hogy az extrákat minél hosszabb ideig élvezhesd, és ráhangolódj a 20 órai kezdésre! NE FELEDD, egy ilyen különleges party-t ilyen korrekt áron kár lenne kihagyni.

Felhívjuk figyelmedet, hogy a kedvezményes belépők 18-20 óra között érvényesek, a sok extra kipróbálására pedig 18-21 óra között nyílik lehetőség!

EXTRÁK: 18 órai Kapunyitás! / 18-20 óra között kedvezményes belépő & Turkish Bizarre kényeztetés / 21 óráig korlátlan pizza szelet fogyasztás a Pizzériából / 12 DJ / Magyarországon először 20 órai kezdéssel a lemezjátszók mögött, Bárány Attila egy exclusive szettel! / Táncosok / Hostessek /
Tuskish Bizarre dekoráció / Kerthelyiség / Speciális fény & hangtechnika / 2 tánctér / 2 féle stílus / Új arculat / Új vezetőség!

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó