Pulzar

Partyajánló

Cartoon City @ Cantaloop

Fellépők
Dátum 2009. augusztus 29.
Helyszín Cantaloop, Szolnok
Stílus House, Tech-house
Cartoon City2009. augusztus 29-én szombaton ismét a Cantaloop étterem ad helyet Szolnok legnagyobb elektronikus zenei nyárzáró rendezvényének!Cantaloop

Cartoon City @ Cantaloop

2009. augusztus 29-én szombaton ismét a Cantaloop étterem ad helyet Szolnok legnagyobb elektronikus zenei nyárzáró rendezvényének!
Az első születésnapjához közelítő Cartoon City csapata olyan előkelőségek után mint Sanfransiscobeat, Yvel n Tristan, vagy épp az India című- óriási sikert arató- track alkotói, Spirit n Mateo után most két kevésbé ismert, ám annál határozottabban felfelé törekvő művészurat hozott el nektek a város tetejére

Monoclick & Electric Botique egy fővárosi dj páros, akik az NVS nights[nvs.uw.hu/​nvsn.htm] formáció keretén belül több neves hazai klubban is bizonyították rátermettségüket, sőt már külföldi fellépéssel is büszkélkedhetnek! Két órás, élő szettel érkeznek szolnokra!
A bemelegítést Alex Dean vezényli, ő jelenleg a CC állandó Dj-je, majd a vendégek után Matthew Scheffield és Daniel felyezik be az estét.

Töltsd te is a nyár utolsó éjszakáját a Pelikán Bevásárlóközpont tetején, a színvonalas környezettel és igényes zenei műsorral kínáló CartoonCity rendezvényén!

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó