Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 500 Ft

Partyajánló

Plázs Groove @ Uszálystrand - Budapest

Fellépők
Dátum 2009. augusztus 7.
Helyszín Uszálystrand - Budapest
Stílus House
Plázs GrooveBudapest legújabb szórakozóhelyén, a francia plázsokat idéző Uszálystrandon élvezhetitek minden pénteken az elektronikus tánczene különféle válfajait fergeteges kilátás társaságában.Uszálystrand - Budapest

Plázs Groove @ Uszálystrand - Budapest

Budapest legújabb szórakozóhelyén, a francia plázsokat idéző Uszálystrandon élvezhetitek minden pénteken az elektronikus tánczene különféle válfajait fergeteges kilátás társaságában.

Az idei forró nyár egyik legkellemesebb meglepetése a pesti rakparton, a várral szemben horgonyzó Uszálystrand. Napközben lazító dallamok, frissítő koktélok és hűsítő medencék várják az odalátogatókat, míg péntek esténként a house zene veszi át a főszerepet, így biztosítván minőségi alternatív szórakozási lehetőséget mindazoknak, akik Budapesten igényes szórakozást keresnek.

Augusztus 7-től kerül megszervezésre Plázs Groove néven a partysorozat. A szervezők - LoveShine Event - idén nyáron a műfaj fiatal tehetségeinek adják a főszerepet, bár egy-két kellemes meglepetéssel is készülnek.

Első alkalommal sem kisebb nevek fognak fellépni, mint Maxim Kuznyecov, aki a 2008-as év DJ felfedezetje lett, illetve megmutathatta magát Ibiza néhány nagyobb klubjában is idén nyáron.

Richardson neve is sokaknak csenghet ismerősen, többek között ő lett a RiseFm zenei főszerkesztője, de a szervezők legutóbbi buliján ő volt az, aki a Mauro Picotto által megvadított közönséget tovább őrjítette.

A májusi buszpartik egyik legnépszerűbb DJ-je, Boolint zárja majd a remélhetőleg forró éjszakát, aki sokak szerint a közeljövő egyik legnagyobb meglepetése lehet a magyar DJ palettát illetően.

 

Kapunyitás: 22:00

Belépő: 1 500 HUF

Linkek:

www.uszalystrand.com

www.myspace.com/​maximkuznyecov

www.richardson.hu

www.myspace.com/​boolint

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó