Pulzar

Belépő
Lányoknak, éjfél után1 000 Ft
Fiúknak éjféltől2 000 Ft

Partyajánló

The Debut Classics @ Citadella Garden, Budapest Citadella

Dátum 2009. június 26.
Helyszín Citadella Garden, Budapest Citadella
Stílus House
The Debut Classics"The Debut Classics - A partyk partyja, a legkomolyabb classics himnuszok és a legkomolyabb partyarcok éjszakája a város tetején a felhők felett!!!"Citadella Garden, Budapest Citadella,
Az esemény résztvevői:
1 vendég igazolt vissza, például: curtisj
összes résztvevő megtekintése

The Debut Classics @ Citadella Garden, Budapest Citadella

"The Debut Classics - A partyk partyja, a legkomolyabb classics himnuszok és a legkomolyabb partyarcok éjszakája a város tetején a felhők felett!!!"

0626 The Debut Classics – Citadella Hill Garden

 

Sziasztok!

 

"Hát elérkezett az idő, újra itt a nyár és újra itt a Debut Classic ideje. A nagy sikerű Yacht partynkkal igen magasra tettük a mércét, viszont aki ismer minket az tudja, hogy mi ezt is szeretnénk überelni.

Éppen ezért hol is rendeznénk meg a partyt, mint a Debut bölcsőjének számító Citadellán és ott is egy igazi gyöngyszemként tündöklő helyen a Citadella Hill Gardenben. Azt talán mondanunk sem kell , hogy szinte nincs a világon még egy olyan hely, mint a Citadella , amelyen ilyen alap adottságokkal rendelkezne…

A mi kis Gardenünk pedig sohasem volt még ily színvonalas , mint jelenlegi formájában, mondhatni igazi nyári clubbá érett, és ha ehhez hozzá társítjuk az elmúlt évek legkomolyabb emlékeit máris jön a kellemes hidegrázás."

 

"Lassan 8 éve , hogy megszületett a Debut és 3 éve hogy megihletett minket a Debut Classics ötlete. Az eddigi Classic helyszínek a Bed Beach, Városligeti tó mind-mind telt házat és óriási hangulatot produkáltak. De hát pontosan is ezért jött a Classic buli ötlete, azért hogy felelevenítsük a legjobb Classic nótákat és összehozzuk a legkomolyabb partyarcokat , illetve  a fiatalabbaknak megmutassuk , hogy milyen muzsikák szóltak a közeli múltban és hogy-hogy múlatnak a régi arcok."

 

U.I.: "A dj pultban és tánc téren találkozhatok majd minden olyan diszkóssal, akik a Debut életében jelentős szerepet töltöttek be. A Secret Night óta komoly designt illetve új bárpultokat, kanapékat valamint egy teljesen komplett teraszt kapott a helyszín."

"Várunk Benneteket!!!"

 

A Hill Garden rossz idő esetén is teljesen tökéletes, hiszen eső és szélvédett és hideg esetén fűthető!!!

 

Info: 06209656393

 

Helyszín: Citadella Hill Garden

 

Megközelítés: ha Citadellára felérsz, fordulj rögtön jobbra az úton és hátsó fal mentén haladj 50 métert és megtalálod a bejáratot

 

Buszok: Ingyenes Zóna Party buszok indulnak a Moszkva térről illetve a Móricz Zsigmond körtérről!!! Keresd a Zóna Party buszt, fél óránként oda-vissza!

 

Taxik:

 

www.citadellagarden.hu

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó