Pulzar

Partyajánló

Ismét ROXY Rádió közvetítés a Citadellából! @ Citadella Garden, Budapest Citadella

Fellépők
Továbbá még: Zizi
Dátum 2009. június 19.
Helyszín Citadella Garden, Budapest Citadella
Stílus House
Ismét ROXY Rádió közvetítés a Citadellából!Június ötödikén a Citadella Hill Garden megnyitotta kapuit, s a Grand Opening felejthetetlen hangulatáról 5-vös, Sterbinszky, Smiths avagy a 3 ROXY DJ gondoskodtak. Június 19-én itt a lehetőség, hogy újra átéld az élményt Budapest elsőszámú szabadtéri szórakozóhelyén, vagy ha esetleg lemaradtál a nyitóbuliról, most alkalmad nyílik a bepótolására!Citadella Garden, Budapest Citadella,

Ismét ROXY Rádió közvetítés a Citadellából! @ Citadella Garden, Budapest Citadella

Június ötödikén a Citadella Hill Garden megnyitotta kapuit, s a Grand Opening felejthetetlen hangulatáról 5-vös, Sterbinszky, Smiths avagy a 3 ROXY DJ gondoskodtak. Június 19-én itt a lehetőség, hogy újra átéld az élményt Budapest elsőszámú szabadtéri szórakozóhelyén, vagy ha esetleg lemaradtál a nyitóbuliról, most alkalmad nyílik a bepótolására!

A lemezjátszók mögött újfent a 3 ROXY DJ gondoskodik a talpalávalóról, s természetesen éjfél és hajnali 3 között a ROXY Rádió is velünk tart, s élőben közvetíti a nagy eseményt! Gyere el, éld át te is a felejthetetlen hangulatot, s bulizz Te is napjaink legpörgősebb house zenéire!

 

A Citadellán szórakozni vágyó vendégek feljutását megkönnyítve, e hét péntektől kezdve a nyár minden pénteki és szombati napján 22:30-tól 5:00 óráig bezárólag Zóna Taxi Partybuszok fognak üzemelni a Móricz Zsigmond körtér és a Citadella, valamint a Moszkva tér és a Citadella között! Egyelőre mindkét útvonalon 2-2 busz fog közlekedni nagyjából negyed órás időközönként (mikor egy busz megtelik, akkor indul, így értelemszerűen az éjszaka közepén valamivel ritkábban fognak közlekedni, mint a bulik elején és végén), ám ha nagyobb igény mutatkozik irántuk, akkor a nyár folyamán növekedhet a partybuszok létszáma.

A nyár további hétvégéin pedig pár száz forint/fő árakon vehetitek igénybe ezt szolgáltatást, de ismét jó hír, hogy csak egyszer kell fizetni, az ár tartalmazza majd a le és fel utat is!!!!

 

Keressétek tehát a Moszkva téren és a Móricz körtéren a Zóna Taxi jelzéssel ellátott buszokat, amennyiben pedig mégsem találnátok, a hostessek segítségét is kérhetitek, hogy honnan indulnak!

Jó szórakozást tehát a hétvégére, s vár mindenkit a Citadella Hill Garden pénteken és szombaton!

 

További információk: 06/30-747-1931

www.citadellagarden.hu

 

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó