Pulzar

Belépő
Mindenkinek2 000 Ft

Partyajánló

Laurent Wolf @ RIO, Budapest

Fellépők
Dátum 2009. június 17.
Helyszín RIO, Budapest, 1117 Goldmann György tér 1., Petőfi-híd, budai hídfő
Stílus House
Laurent Wolf2008-ban a világ legjobb dj-ének választott Laurent Wolf lesz a Rio júniusi kiemelt sztárvendége.RIO, Budapest, 1117 Goldmann György tér 1., Petőfi-híd, budai hídfő
Az esemény résztvevői:
1 vendég igazolt vissza, például: bencikeee88
összes résztvevő megtekintése

Laurent Wolf @ RIO, Budapest

2008-ban a világ legjobb dj-ének választott Laurent Wolf lesz a Rio júniusi kiemelt sztárvendége.

Laurent Wolf 06.17.szerda

 „No Stress” a Rio-ban Laurent Wolffal!

Laurent számos kiváló remixet és saját slágert tudhat magáénak, de 2009 mindenképpen a „No Stress” éve, hiszen ez kétségkívül a nyár legnagyobb slágere szerte az egész világon és persze Magyarországon is. Biztosíthatunk, hogy ez az a party, ahol több ezer hölgyvendégünkkel együtt fogsz tombolni a francia sztár-dj szexi house zenéire és fennhangon fogod Te is énekelni a „No Stress” megasláger dallamait.

 Laurent Wolf neve sokak számára beugorhat a „Calinda” vagy a  „Saxo” slágerek hallatán is, amelyek pár évvel ezelőtt ugyanígy hódították meg a toplistákat és a klubokat.

A Rio csapata a nagy érdeklődésre való tekintettel ismét speciálisan erre az alkalomra felépített színpadon helyezi el a dj pultot egy óriási Led fallal együtt. A party egyik érdekessége, hogy a francia Laurent Wolf még sohasem járt hazánkban. Tehát ismét érdemes lesz ellátogatni a Rio-ba június 17-én szerdán, ha élőben akarod hallani a franciák büszkeségét, Laurent Wolf -ot.

Jegyek kaphatók a Ticketpro országos hálozatában, a RIO-ban és a helyszínen:2000 HUF | VIP:5000 HUF! Call center:555-5515

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó