Pulzar

Belépő
MindenkinekIngyenes

Partyajánló

Grand Opening Weekend RNB Fever @ Citadella Garden, Budapest Citadella

Fellépők
Továbbá még: O'Neal
Dátum 2009-06-06
Helyszín Citadella Garden, Budapest Citadella
Stílus Rnb
Grand Opening Weekend RNB FeverElérkezett a rég várt nap, a legenda újraéled, a Citadella újra megnyitja kapuit minden szórakozni vágyónak!!Citadella Garden, Budapest Citadella,

Grand Opening Weekend RNB Fever @ Citadella Garden, Budapest Citadella

Elérkezett a rég várt nap, a legenda újraéled, a Citadella újra megnyitja kapuit minden szórakozni vágyónak!!

Budapest legszebb pontján a Gellért hegyen nyíló új szórakoztató komplexumban, több stílussal és különböző party-helyszínekkel várunk mindenkit! Újra a „magasba” emelünk! Egy helyszín, mindazok számára, akik a régi emlékeket szeretnék újraidézni, és mindazoknak, akik még nem érezték a Citadella hangulatát, és szeretnék átélni, érezni a gyönyörű panoráma látképét, és a hajnali napfelkelte első simogatását, miközben a város legnagyobb partyjain buliznak.

A komplexum egyik party-helyszíne a Citadella Hill Garden, ahol minden pénteken a house és a trance, szombatonként pedig az r’n’b forrósítja a hangulatot.

A belépés minden nap, egész éjszaka, mindenkinek díjtalan hogy korlátok nélkül szórakozhass egész nyáron!!

Minden éjszaka hatalmas italakciókkal kedveskedünk, amit nyugodtan kihasználhatsz, ne tévesszen meg a helyszín, party-buszainkat a város minden pontján megtalálhatod, a BKV helyi járata, a 27-s busz éjszakai üzemmódban is folyamatosan szállítja a bulizni vágyókat, illetve a Zóna Taxi kedvezményes árai biztosítják, hogy biztonságban hazaérj. Mindezekről részletes tájékoztatást találsz a honlapunkon!!

 

Figyelem itt a nyár!!! Ez nem egy bulisziget, ez a partyk csúcsa!!!

 

Web: www.citadellagarden.hu

Infoline: 30/747-1931

 

További bulik:

 

 

 

Régebbi partyk ebből klubból

© 2001–2022 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó